Træningscenter​

Træningscentret kan benyttes af alle, som er interesseret i at træne målrettet. Hvis du har helbredsmæssige problemer kan du få tilskud af Sygeforsikring "Danmark" hertil (uden lægehenvisning).

Vi har som de eneste i Danmark meget moderne test- og træningsmaskiner, som yder en hydrodynamisk modstand. I modsætning til almindelige styrketræningsmaskiner tages her hensyn til den der træner. Træningen er yderst effektiv, men samtidig også skånsom. Det er næsten som at træne i vand - modstand opstår kun når du laver modstand, vice versa forsvinder modstanden, når man stopper med at bevæge sig.

Maskinerne guider dig igennem træningen. Modstand, hastighed og antal gentagelser forprogrammeres i maskinens computer således at du bare skal sætte dig i maskinen og træne.​

Du bliver professionelt instrueret inden du starter med din træning. Dertil skal der afsættes 1 time til at lave et individuelt program til dig (600,-) og efterfølgende gennemgår vi træningen 2 x (á 30 min, 2x350-) for at du er velinstrueret. 

​​PRIS: 56,-/GANG


Nysgerrig? Ring eller mail til kontakt@fys3500.dk og spørg efter Barbara Juen.​

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen
Bymidten 11, 1
3500 Værløse