Personlig træning

Når du vælger personlig træning får du hele opmærksomheden og træningen tilpasses netop dig. Vi afklarer bl.a. i hvilken form du er, hvilket behov du har og hvilke ønsker du har.

Målet med personlig træning kan være forskellige, men de fleste ønsker at ”stramme kroppen op”, komme i god form, lindre muskel- og ledsmerter, få en bedre kondition og/eller bedre balance og stabilitet.

Med personlig træning får du vejledning til at lave de ”rigtige” øvelser og du sikres at øvelserne laves korrekt. Ellers er din træning jo spild af tid. En god anbefaling er at du træner tre til fire gange/uge omkring 45 minutters varighed. Du får udleveret et personligt træningsprogram, hvor dine øvelser er beskrevet.

Træningen kan foregå hos Værløse Fysioterapi eller ude i naturen (Furesø kommune).

Uddannelse og erfaring: Fysioterapeut siden 2002 og MSc in Physiotherapy siden 2015. Som fysioterapeut er jeg vant til at lave individuelle træningsprogrammer, som passer til netop dig. Træningen skal udfordre dig, selvom der tages hensyn til evt. sygdomme og skavanker.

Pris: 650,-/time (Værløse Fysioterapi)

650,-/time + evt. kørselstillæg efter aftale (ved træning ude i naturen)

5 træningssessioner 3.175,- (+ evt. kørselstillæg efter aftale)

10 træningssessioner 6.200,- (+ evt. kørselstillæg efter aftale)

Ønsker du personlig træning bedes du gøre opmærksom på dette, når du bestiller en tid. Ring til 51 15 26 10 eller send en mail til kontakt@fys3500.dk

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen
Bymidten 11, 1
3500 Værløse