​Idrætsskader

Klinikkens fysioterapeuter er uddannet indenfor idrætsfysioterapi. Anja Rosendahl er eksamineret idrætsfysioterapeut. Barbara Juen har også taget talrige kurser indenfor idrætsfysioterapi.  

Idrætsfysioterapi er et speciale indenfor fysioterapi og henvender sig til dig, uanset om du er motionist eller eliteudøver. 

Konsultationen starter med en grundig undersøgelse. Derefter kan vi lave en optimal behandlingsplan, som kan bestå af genoptræning, massage, el-terapi, træningsvejledning og forebyggelse. Nogle gange kan det også være hensigtsmæssigt med en korrektion af fejlstillinger i fødderne - her har vi mulighed for at lave individuel tilpassede skoindlæg.

Værløse Fysioterapi tilbyder også akutbehandling indenfor 24 timer og i weekenden! Ring til 51 15 26 10 eller skriv til kontakt@fys3500.dk (venligst gør opmærksom på at du ønsker en akuttid). Vær opmærksom på at der er andre priser på akutbehandlinger (se på "akutvagt").

Noget særligt, som kan give noget ekstra til din træning er Stokastisk resonans terapi. Dette er særligt velegnet til stabilitets træning ved for eksempel knæ- og ankel skader. Denne form for træning er markant mere effektiv og udfordrende end at stå på et balancebræt.

Også velegnet som forebyggende træning, når du skal på skiferie.​ Det føles næsten som at stå på en sort pukkelpist.

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen
Bymidten 11, 1
3500 Værløse