GLA:D​ knæ/hofte

​Som noget nyt tilbyder Værløse Fysioterapi GLA:D træning til personer med slidgigt (artrose) i knæ eller hofter.

GLA:D (Godt Liv med Artrose i Danmark), er et koncept der er baseret på et veldokumenteret uddannelses- og træningsforløb. I forløbet opnår du en grundliggende viden omkring artrose, hvordan du kan tackle dine smerter i hverdagen og hvordan du selv kan påvirke dine ledsmerter i en positiv retning. Træningen består af opvarmning, styrke- og balancetræning, der har til formål at styrke og stabilisere leddet.

Vi lægger vægt på kvalitet i træningen. Træningen foregår på små lukkede hold på ca 6 personer, derved kan der tages individuelle hensyn og behov og du får derved det maksimale udbytte af din træning.

Opstart: Hold startes løbende op.. Der trænes mandag fra 10.30-11.30 og torsdag fra 13-14. Det forventes at man træner 2 gange ugentligt, da det har vist sig at give det bedste resultat.

Er det noget for dig? Du behøver ikke at vide om du har artrose for at deltage på holdet. Holdet henvender sig til alle der har smerter eller gener fra knæ og/eller hofter.

Afregningen sker efter gældende priser jvf. overenskomsten med sygesikringen. Der gives desuden tilskud fra Sygeforsikringen "Danmark".

Det er muligt at deltage, selvom du ikke har en henvisning fra din læge (spørg for pris).

Du kan læse mere om konceptet på www.glaid.dk 

GLA:D træningen varetages af certificeret GLA:D instruktør Anja Rosendahl, der kan kontaktes på anja@fys3500.dk eller på tlf. 44 48 26 59