​Hovedpine & Migræne

Mange kender til at have ondt i hovedet, og spændingshovedpine er den mest almindelige form for hovedpine. Spændingshovedpine beskrives ofte som et trykkende bånd omkring hovedet og går ofte over af sig selv. Oplever du tilbagevendende eller længerevarende episoder med hovedpine kan vi i Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik hjælpe dig.

Årsagerne til hovedpine kan være mange. Smerterne skyldes ofte spændinger i muskulaturen, der bl.a. kan opstå som følge af ensidige fysiske belastninger eller arbejdsstillinger, uhensigtsmæssig livsstil med ændrede motions- og spisevaner og nedsat søvnkvalitet.


Migræne er kendetegnet ved tilbagevendende kraftig og ofte pulserende hovedpine ledsaget af kvalme/opkastninger, lyd- eller lysoverfølsomhed. Migræne kan ikke helbredes, men lindres med den rette medicin. Ofte er migrænen ledsaget af spændinger i nakke/skulderområdet og her er der indikation for fysioterapeutisk behandling.

Når du henvender dig til Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik med hovedpine eller migræne starter vi med en samtale omkring din hverdag, og eventuelle udløsende faktorer, samt en grundig undersøgelse. Herefter lægger vi en behandlingsplan, der for eksempel kan bestå af manuel behandling af muskler og led, instruktion i træningsøvelser og ergonomisk vejledning.

Akupunktur har veldokumenterede resultater, når det kommer til behandling af spændingshovedpine. Der anbefales omkring 10 behandlinger over en periode på 2-3 måneder, hvorefter der kan ses forbedringer 6 måneder efterfølgende. Akupunktur tilbyder Barbara og Anja, der begge har mange års erfaringer med akupunkturbehandlinger​.

Ønsker du en helhedsorienteret tilgang med rigtig god tid, så kig her

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke