Jonas Bertelsen

Fysiot​erapeut (uddannet 2020)

Personlig træner

jonas@fys3500.dk

Som person er jeg udadvendt og smilende. Som fysioterapeut er jeg meget nysgerrig og valgte at blive fysioterapeut, fordi faget er under stor udvikling. Jeg lægger stor vægt på at følge udviklingen tæt, så jeg på bedste manér kan medvirke til at du får den rette behandling, og så du kan genoptage de aktiviteter du elsker mest. Min interesse indenfor faget er bredt, og jeg bruger meget tid på at holde mig opdateret, da jeg føler en stor forpligtelse til, at kunne give dig den bedste mulige tilgængelige behandling.

Som fysioterapeut lægger jeg vægt på at den manuelle behandling kombineres med konkrete redskaber og viden, som kan bidrage til selvstændighed og styring i eget liv Jeg lærer dig at bruge din krop, lytte til din krop og allervigtigst at forstå din krop. Sessionen er din tid, og jeg gør mit bedste for at du går fra Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik med en følelse af, at du er i de rette hænder.​

Knæet er et af de områder, som jeg har stor interesse i. Jeg kortlægger gennem en grundig undersøgelse, årsagen til dine smerter, så vi sammen kan planlægge rehabiliteringsforløbet, så det passer ind i din hverdag. Jeg har bl.a. genoptrænet klienter med løberknæ, menisk- og korsbåndsskader. Har du knæsmerter og er du interesseret i en professionel vurdering og behandling, så kommer du i gode hænder hos mig.

Jeg er certificeret GLA:D knæ instruktør, hvilket gør at jeg kan give dig en meget udførlig forklaring og instruktion i hvordan du genoptræner dit knæ med slidgigt.

Akutte og kroniske rygsmerter er en af mine store kæpheste. Kompleksiteten af rygsmerter synes jeg er spændende, da jeg elsker detektivarbejdet. Du inkluderes i undersøgelsen og behandlingen, og jeg giver dig viden og redskaber, så du selv kan tage styringen over dine smerter, før de tager styringen over dig.

Gennem mit virke som personlig træner har jeg erfaring med flere forskellige typer idrætsskader. Jeg har i 11 år beskæftiget mig med kost og styrketræning, hvilket jeg drager stor nytte af også som fysioterapeut i praksis. Jeg har en aktiv tilgang til behandlingen og praktiserer efter mottoet: "You can´t go wrong getting strong", hvilket understøttes af den nuværende videnskabelige viden. 

Sprog: dansk, engelsk