Jonas Bertelsen

Fysiot​erapeut (uddannet 2020)

Personlig træner

Osteopatstuderende

jonas@fys3500.dk

Kort​ om mig:

Som person vil du opdage at jeg er utroligt nysgerrig, - især hvad angår sundhedsfaget og menneskerne omkring mig. Jeg lægger stor vægt på at have en konstruktiv og ligeværdig dialog, og har altid det hele menneske for øje - “jeg behandler mennesker og ikke diagnoser. “

Som fysioterapeut lægger jeg vægt på at den manuelle behandling kombineres med konkrete redskaber og viden, som kan bidrage til selvstændighed og styring i eget liv. Jeg lærer dig at bruge din krop, lytte til din krop og allervigtigst at forstå din krop. Sessionen er din tid, og jeg gør mit bedste for at du går fra Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik med en følelse af, at du er i de rette hænder.

Knæsmerter:

Knæet er et af de områder, som jeg har stor interesse i. Jeg kortlægger gennem en grundig undersøgelse, årsagen til dine smerter, så vi sammen kan planlægge rehabiliteringsforløbet, så det passer ind i din hverdag. Jeg har bl.a. genoptrænet klienter med løberknæ, menisk- og korsbåndsskader. Har du knæsmerter og er du interesseret i en professionel vurdering og behandling, så kommer du i gode hænder hos mig. Jeg kan også se om du har en forkert fodstilling, som kunne afhjælpes ved hjælp af skoindlæg. En dårlig fodstilling kan nemlig også belaste dine knæ. 

Jeg er certificeret GLA:D knæ/hofte instruktør, hvilket gør at jeg kan give dig en meget udførlig forklaring og instruktion i hvordan du genoptræner dit knæ med artrose – hvilket i daglig tale er kendt som “slidgigt”.

Rygsmerter:

Akutte og kroniske rygsmerter har altid vakt min interesse, hvorfor jeg valgte at skrive speciale om dette under min uddannelse. Rygsmerter er et enormt komplekst område, og jeg elsker detektivarbejdet, - at afdække hvad der kan være årsag til dine smerter. Du inkluderes i undersøgelsen og behandlingen, og jeg giver dig viden og redskaber, så du selv kan tage styringen over dine smerter, før de tager styringen over dig.

​​

Idrætsskader:

Gennem mit virke som personlig træner har jeg erfaring med flere forskellige typer idrætsskader. Jeg har i 11 år beskæftiget mig med styrketræning, hvilket jeg drager nytte af som fysioterapeut i praksis. Jeg har en aktiv tilgang til behandlingen og praktiserer efter mottoet: "You can´t go wrong getting strong".

Sprog: dansk, engelsk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke