​Slidgigt i knæ, ryg, hofte, nakke og fingre

​Slidgigt kaldes også artrose. Artrose er meget udbredt og er noget, som mange mennesker får.

​Når man har slidgigt ødelægges brusk og væv omkring leddene.​

Det gode er dog at der kan gøres en hel del for at få det bedre.

Træning er faktisk den behandling, som har den bedste effekt for de fleste mennesker med artrose. Forskning har dokumenteret at træning mindsker smerter og letter aktiviteter i hverdagen.

​​

Hvordan kan Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik hjælpe dig

Behandlingen er baseret på den nyeste viden indenfor gigtbehandling, hvilket betyder at man bliver klogere på hvad slidgigt egentlig er. Og hvad man kan gøre for at få det bedre.

​​

Og så handler det rigtig meget om at blive stærkere, hvilket man bliver ved den rette træning. Stærke muskler beskytter nemlig leddet.

Man kan vælge om man vil træne øvelser i eget hjem eller deltage på et af vores mange gigthold.

Når man træner på et af vores gigthold træner så har fysioterapeuten fokus på hele kroppen. Alt skal styrkes med den rette belastning. Vi anbefaler at man træner mindst 3 måneder for at opnå en effekt. Herefter bør man selvfølgelig fortsætte med at vedligeholde styrken, som kan gøres på mange måder. Fysioterapeuten kan hjælpe dig med at finde hvad der passer dig bedst på sigt.

​​

Der er også mulighed for at træne på egen hånd - efter man har fået en grundig undervisning i klinikkens træningsmaskiner. Træningsmaskinerne er computerstyrede og guider personen igennem træningen.

​​

Alle underviser er veluddannede indenfor gigttræning.​​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke