Specialklinik for Spændingshovedpine

Slip af med din spændingshovedpine uden medicin

Er du en af dem, som tit lider af spændingshovedpine? Du har sikkert forsøgt dig med mange forskellige behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, zoneterapeut osv., men din spændingshovedpine forsvinder kun kortvarigt.

 

​Hos Specialklinik for Spændingshovedpine under Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik udfører jeg behandling af spændingshovedpine. Jeg hjælper kunder fra Værløse såvel som Farum, Ballerup og omegn. Nøglen til vedvarende bedring er, at du lærer din krop at kende og at du lærer at reagere hensigtsmæssigt for at undgå spændingshovedpine.

Har du tænkt over hvad din krop vil fortælle dig?

​Spændingshovedpine, muskelspændinger, kæbespændinger, diffuse smerter, brystsmerter og underlivssmerter skal selvfølgelig altid undersøges, men hvis lægen og fysioterapeuten ikke kan finde anden forklaring end for meget arbejde foran computeren og dårlig arbejdsstilling, så bør du overveje om det kan være at du laver rovdrift på din krop.

Mange af mine kunder tilskriver deres spændingshovedpine at de har for travlt i deres arbejds- og familieliv. Dette kan selvfølgelig være rigtig, men så enkelt er det oftest ikke. Har du overvejet at du stiller for høje krav til dig selv? Stræber du efter at være perfekt? Har du det sådan at du ikke føler dig god nok? Føler du dig stresset eller har måske endda været sygemeldt pga. stress? Har du også undret dig over, hvorfor du altid bliver ramt af sygdom op til en ferie eller weekend?

​​

Hvis du kan svare ja til et eller flere af førnævnte spørgsmål, er der stor sandsynlighed for at årsagen til din hovedpine kan findes i din måde at tænke på. Tanker fremkalder følelser, og dette sætter sig i kroppen og kan give smerter. Giver det mening for dig? Hvis ja, og du ønsker at ændre på dit tankemønster, så kan et forløb hos mig være vejen frem til et farvel til din spændingshovedpine. 

Med min viden og erfaring tilpasser jeg forløbet til din situation og dit tempo. I forløbet lærer du at forstå din krops reaktion på dine tanker og følelser. Du lærer at blive bevidst omkring dit nuværende adfærdsmønster, og hvordan du bryder det for at blive en ny og bedre udgave af dig selv. Du bliver nærværende og oplever en indre ro og styrke.

Behandling af spændingshovedpine

Din spændingshovedpine bliver typisk i første omgang afskrevet som noget, der skyldes, at du sidder for meget foran din computer på dit arbejde. Måske har du allerede gået til adskillige behandlingssteder, som har hjulpet dig kortvarigt, men din hovedpine vender tilbage igen og igen. Du har lært forskellige øvelser, som skal hjælpe dig, men alligevel kommer du ikke i bund med dit problem.

​Nøglen til et bedre liv og øget livskvalitet findes i din krops ressourcer. Kroppen er en spejling af, hvordan du har det. Som eksempel kan nævnes, at hvis du har mange bekymringer, så får du spændings-hovedpine og spændinger i nakke- og skuldermusklerne. 

Selvfølgelig er det vigtigt at du tænker på din arbejdsstilling og at du er fysisk aktiv i løbet af dagen, men behandlingen hos mig involverer mere end bare klassisk fysioterapi. 

Hos mig får du en kombination af coachende samtaler, kropsbevidsthedsøvelser og blide afspændingsteknikker samt evt. akupunktur.

Hvis det giver mening for dig at arbejde med både dine tanker, dine følelser og din krop så kan dette være den rette behandling for dig.

Varighed og pris for behandling af stress

Behandlingen varer 60 minutter og henvisning er ikke påkrævet.

Pris: 995,-/time

For tidsbestilling eller spørgsmål ring på telefon 3054 4780 eller send en e-mail til kontakt@mitmaal.dk. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at sige farvel til din spændingshovedpine og få en bedre hverdag.