Specialklinik for Stress & Hovedpine

Slip af med din spændingshovedpine uden medicin

Hos Specialklinik for Stress & Hovedpine under​ Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik​ hjælper jeg dig til en vedvarende bedring af din stress, spændingshovedpine og dine smerter.

Hos mig kan du få hjælp, hvis du kan svare ja til flere af nedenstående spørgsmål:

  1. Føler du dig stresset?
  2. Sover du dårligt?
  3. Har du smerter i nakke, skulder, arme, kæbe, brystspændinger? Du behøver ikke at have ondt alle de nævnte steder, og du kan også have ondt andre steder, som ikke er nævnt.
  4. Har du taget på eller kæmper med vægten?
  5. Mangler du tid?
  6. Mangler du energi?
  7. Har du tankemylder?
  8. Tilsidesætter du dig selv?
  9. Er du bekymret for dit helbred?
  10. Har du forsøgt fysioterapi, massage, zoneterapi osv. uden vedvarende effekt?​

Kan du svare ja på mindst 3 af de 10 punkter?
​ 

Kontakt mig her

Hvis nej - læs her​, hvad jeg tilbyder >

​Hvis du kan svare ja på mindst 3 af ovennævnte spørgsmål, er der stor sandsynlighed for at årsagen til din hovedpine kan findes i din måde at tænke på. Tanker fremkalder følelser, og dette sætter sig i kroppen og kan give smerter. Giver det mening for dig? Hvis ja, og du ønsker at ændre på dit tankemønster, så kan et forløb hos mig være vejen frem til et farvel til din spændingshovedpine og øvrige smerter – og stress.

Jeg hjælper kunder fra Værløse såvel som Farum, Ballerup, Lyngby og omegn. Der er også mulighed for online forløb.​

Har du tænkt over hvad din krop vil fortælle dig?

​Du bør overveje at din krop faktisk råber om hjælp og den derfor giver dig smerter. Du tilsidesætter dig selv og lever et liv, som du ikke trives med, fordi du er stresset.

Måske har du opsøgt en fysioterapeut for at ”ordne kroppen” og måske har du også været hos en psykolog for at ”ordne hovedet”. Men har du nogensinde overvejet at symptomerne kan hænge sammen – og derfor også skal løses samtidig? Mine klienter er mest i deres hovedet og kroppen er blevet glemt. Og det er derfor kroppen er begyndt at råbe op ved at give smerter. Ganske typiske symptomer er hovedpine, spændingshovedpine, ondt i armene, nakkesmerter, trykken i brystet, kæbesmerter osv.

Når du ”er i dit hoved” er det vigtigt, at du lærer at lytte til din krop igen og at du reagerer hensigtsmæssigt for at undgå smerter. Og dette er en aha-oplevelse for mine klienter. 

Behandling af spændingshovedpine og andre stressrelaterede smerter

Behandlingen består af coachende samtaler, kropsbevidsthedsøvelser og blide afspændingsteknikker, samt evt. akupunktur. Med min baggrund som sundhedscoach og fysioterapeut har jeg utroligt mange redskaber, som vi kan gøre brug af. Du skal være indstillet på at der er tale om en livsstilsændring, som er nøglen til det liv, du ønsker. ​

Hvis det giver mening for dig at arbejde med både dine tanker, dine følelser og din krop så kan dette være den rette behandling for dig.​ Behandlingen har mange sidegevinster, såsom følelsen af mere tid og nærvær, mere energi og livsglæde og en bedre søvn.

Jeg vil gøre dig opmærksom på at dette IKKE er traditionel fysioterapi, men en blanding af psykosomatisk fysioterapi og coaching.

Du kan IKKE benytte en henvisning til denne behandling, men til gengæld har har jeg rigtig god tid til dig ved hver eneste session.

Varighed og pris for behandling hos Specialklinik for Stress og Hovedpine

Varighed: 60 minutter​

Pris: 995,-/time

For tidsbestilling eller spørgsmål ring på telefon​ 3054 4780 ​eller send en e-mail til​ kontakt@barbarajuen.dk. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at sige farvel til din spændingshovedpine og få en bedre hverdag.

Tilmelding til nyhedsbrev 

www.barbarajuen.dk