Sko Indlæg & Ganganalyse

​Funktionskorrigerende indlæg og gang analyse

25 % af kroppens knogler ligger i fødderne, derfor er det måske heller ikke så underligt at mange på et eller tidspunkt vil opleve smerter fra deres fødder.

Dine fødder har en meget vigtig opgave, da de bærer dig igennem hverdagen. Hvert skridt er en belastning for kroppen. Som fysioterapeuter ved vi at smerter/ubehag i fødder, ankler, underben, knæ, hofte, ryg og nakke kan skyldes svage punkter i din fod. Men kun få mennesker tænker på at deres problem kan have deres årsag i en fejlbelastning af foden.

Indlægget tager udgangspunkt i kroppens biomekanik. Gentagne fejlbelastninger resulterer i problemer i bl.a. fødder, knæ, hofte og ryg. Indlægget er ikke bare en ”svangstøtte”, men en biomekanisk støtte. Ved at forhindre at foden kommer i en for stor pronation eller supination, aflastes muskelsynergier i hele kroppen.

Vi laver dit personlige skoindlæg på baggrund af en dynamisk computerscanning, kombineret med en analyse af din fodstilling og kropsholdning. Scanningen laves, når du bevæger dig, fordi man over/fejlbelaster ved brug af fødderne.

NYHED: Der er særlige indlæg til golfspillere!

Værløse Fysioterapi

CVR: 26557771

Bymidten 11, 1

3500 Værløse​

Telefon:

44 48 26 59