Fysioterapi – skræddersyet behandlingsforløb

Fysioterapi er en effektiv behandlingsform, som anvendes både forebyggende og til at udbedre skader og problematikker.

Skulder

Har du ondt i din skulder når du skal tage jakke på, øm i skulder, nakke og arm efter en lang dag på job eller under sport?
Smerter i skulderen er et velkendt problem hos mange. Ofte er det kommet over tid og du har måske oplevet små "advarsler" fra skulderen, som du har overhørt eller det er gået i sig selv igen.
Skulderen er et meget komplekst led. Gener fra skulderen kan ofte trække op i nakken eller ud i armen.


Tit hører vi at skulderen blev overbelastet. Hvis noget er overbelastet kan man fejlagtigt tro at der skal være ro og hvile. Men faktisk er det allerbedst at træne målrettet for at styrke musklerne.


Smerter opstår ofte fordi noget ikke fungerer som det skal, og derfor foretrækker jeg at bruge vendingen at skulderen er fejlbelastet.
Ordet fejlbelastet leder tankerne i retning af, at noget bliver belastet forkert. En "gammel" skade, der måske aldrig blev trænet rigtig op, har givet nedsat styrke og stabilitet omkring leddet og sekundært gjort at andre muskler, skal kompensere. Og herved opstår en muskulær ubalance og en potentiel fejlbelastning af leddet. Det kan måske gå godt i lang tid, men en dag klipper du hæk, kaster bold med hunden eller andet og så får du pludselig ondt.

Vi har igennem tiden hjulpet mange mennesker af med deres skulderproblem. På baggrund af din sygehistorie og dine symptomer laver vi en grundig undersøgelse. At finde de bagvedliggende årsager til symptomerne du oplever nu og her. Herefter laver I sammen en behandlingsplan for dig. Vi tilbyder manuel behandling - herunder massage, ledmobilisering og udspænding, akupunktur (kun Anja og Barbara), ergonomisk rådgivning og trænings vejleding.

Fysioterapeut Daniel kan lave en ultralydscanning af din skulder, hvor man kan se hvad der gemmer sig i skulderen.

Kontakt os

Kontakt os endelig ved spørgsmål til vores behandlinger.

​Tlf.: 44 48 26 59

E-mail: kontakt@fys3500.dk

Dygtige fysioterapeuter

Effektive behandlinger

Vi har mange års erfaring

Folgen Sie uns auf Facebook

Bleiben Sie über unsere Projekte und das tägliche Leben auf dem Laufenden und lassen Sie sich für Ihr nächstes Projekt inspirieren. Auf unserer Facebook-Seite finden Sie unter anderem:

Bilder und Videos von unseren Arbeitsaufgaben

Erfahrungsberichte und Bewertungen unserer Kunden

Aktuelle Neuigkeiten von uns

Bei Værløse Physiotherapie beantworten wir gerne Ihre Fragen. Für uns ist keine Frage zu groß oder zu klein.

Kontaktiere uns

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen

44 48 26 59

kontakt@fys3500.dk​

Bymidten 11, 1

3500 Værløse

Siehe Wegbeschreibung

CVR-nummer: 26557771