Sko indlæg & ganganalyse

Funktionskorrigerende indlæg lavet på baggrund af en computer gang analyse

25 % af kroppens knogler ligger i fødderne og derfor er det måske heller ikke så underligt at mange på et eller tidspunkt oplever smerter i deres fødder.

Dine fødder har en meget vigtig opgave, da de bærer dig igennem hverdagen. Hvert skridt er en belastning for kroppen. Som fysioterapeuter ved vi at smerter/ubehag i fødder, ankler, underben, knæ, hofte, ryg og nakke kan skyldes svage strukturer i din fod. Men kun få mennesker tænker på at deres problem kan have deres årsag i en fejlbelastning af foden.

Når du kontakter Barbara Juen eller Anja Rosendahl starter vi med en grundig undersøgelse, som også includerer en dynamisk computerscanning og -analyse af din gang. Computerscanningen viser​ hvordan du afvikler dine fødder under gang og herved afsløres hvordan du belaster dine fødder.

​Skoindlæggene laves på baggrund af undersøgelsen og computerscanningen. Indlæggene tager derved udgangspunkt i din krops biomekanik og retter op i de uhensigtsmæssige belastninger i bl. a. dine fødder, knæ og hofter. Skoindlægget sørger for en støtte og aflaster dermed led og muskler.

Konsultationen varer ca 60 min., hvor du bliver undersøgt og får en grundig forklaring og forslag til at få afhjulpet dit problem.

Pris 600,- (undersøgelsen laves uden henvisning).

Typiske problemer: hælspor, nedsunken forfod, knyst i storetå (hallux valgus), plantar fascit, skinnebensbetændelse, achillessene betændelse, knæsmerter, løbeskader, ...