Helhedsorienteret Coaching & Fysioterapi

Behandling af lavt selvværd – helhedsorienteret behandling

Måske spørger du dig selv, hvordan får jeg bedre selvværd?​

Føler du, at du er gået i stå? At din krop er ved at gå i forfald? At livet ser håbløst ud? Har din selvtillid lidt et knæk? Så book en session hos Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik – vi kan hjælpe med behandling af lavt selvværd. Behandlingen består af coachende samtaler, kropsbevidsthedsøvelser, blide afspændingsteknikker og evt. akupunktur.

Med en baggrund som sundhedscoach og fysioterapeut har vi mange redskaber, som vi kan gøre brug af. Du skal være indstillet på, at der er tale om en livsstilsændring, som er nøglen til det liv, du ønsker. Hvis det giver mening for dig at arbejde med både dine tanker, dine følelser og din krop, kan dette være den rette behandling for dig. Behandlingen har mange sidegevinster, såsom følelsen af mere tid og nærvær samt mere energi, højere livsglæde og bedre søvn.

Vores klinik er beliggende i Værløse, men vi tilbyder også behandling af lavt selvværd for klienter fra f.eks. Farum, Ballerup, Lyngby og omegn. Der er også mulighed for et online forløb.

Lider du af dårligt selvværd eller social angst?

Hos mig kan du få hjælp, hvis du kan svare ja til flere af nedenstående spørgsmål eller bekymringer:

  1. Føler du dig stresset eller har du stress symptomer?
  2. Sover du dårligt eller har du søvnproblemer?
  3. Er du bekymret for dit helbred? Har du smerter i nakke, skulder, arme, kæbe, mave eller bryst? (Du behøver ikke at have ondt alle de nævnte steder, og du kan også have ondt andre steder, som ikke er nævnt).
  4. Har du taget på i vægt?
  5. Mangler du tid?
  6. Mangler du energi?
  7. Har du tankemylder?
  8. Tilsidesætter du dig selv?
  9. Føler du at du har et lavt selvværd?
  10. Har du forsøgt fysioterapi, massage, zoneterapi osv. uden vedvarende effekt?​

Kan du svare ja på mindst 3 af de 10 punkter?
​ 

Kontakt mig her

Hvis nej - læs her​, hvad jeg tilbyder >

​Hvis du kan svare ja til mindst 3 af de ovennævnte spørgsmål, er der stor sandsynlighed for, at årsagen kan findes i din måde at tænke på. Tanker fremkalder følelser, og dette sætter sig i kroppen, og kan give fysisk og psykisk ubehag.

Giver det mening for dig? Hvis ja, og du ønsker at ændre dit tankemønster i forhold til manglende selvtillid, så kan et coachingforløb med lavt selvværd-behandling hos os være vejen frem til et nyt liv i balance.

Har du tænkt over, hvad din krop vil fortælle dig?

Du bør overveje, at din krop faktisk råber om hjælp, og den derfor giver dig fysiske og psykiske smerter eller ubehag. Du tilsidesætter nemlig dig selv og lever et liv, som du faktisk ikke trives med. Du stresser dig selv. Du overlever bare fra dag til dag, i stedet for at leve hver eneste dag.

Måske har du opsøgt en fysioterapeut for at ”ordne kroppen” og måske har du også været hos en psykolog for at ”ordne hovedet”.

Men har du nogensinde overvejet, at dine symptomer kan hænge sammen? Og derfor også skal løses samtidigt?

​Hvor er du? I dit hoved eller i din krop? Du er formodentligt i dit hoved. Kroppen mærker du kun pga. smerterne. Ganske typiske symptomer er hovedpine, spændingshovedpine, ondt i armene, nakkesmerter, trykken i brystet, kæbesmerter osv. Når du ”er i dit hoved” er det vigtigt, at du lærer at lytte til din krop igen, og at du reagerer hensigtsmæssigt for at undgå smerter​. 

Varighed og pris – behandling af lavt selvværd

Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 895,- pr. time

Tidsbestilling hos Barbara Juen
​(Da der gælder særlige betingelser hertil)

​tlf. 30 54 47 80

Mail: kontakt@barbarajuen.dk

Vi skal lige gøre opmærksom på, at behandling af lavt selvværd ikke er traditionel fysioterapi, men en blanding af coaching og fysioterapi. Du kan derfor ikke benytte en henvisning hertil. Til gengæld får du ekstra meget tid og en helhedsorienteret tilgang.

Jeg ser frem til at møde dig, og hjælpe dig med at finde balancen i dit liv. 

Tilmelding til nyhedsbrev

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke