Helhedsorienteret Coaching & Fysioterapi

Helhedsorienteret behandling af lavt selvværd

Helhedsorienteret betyder hos mig, at jeg kombinerer min viden fra fysioterapi, osteopati og coaching.

Føler du, at du er gået i stå? Dine smerter dræner dig for energi?At din krop er ved at gå i forfald? At livet ser håbløst ud? Har din selvtillid lidt et knæk? Så book en session hos Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik – vi kan hjælpe med behandling af lavt selvværd og dårligt helbred. 

Behandlingen består af coachende samtaler, kropsbevidsthedsøvelser, blide afspændingsteknikker og evt. akupunktur.

Med en baggrund som smertecoach, fysioterapeut og osteopatstuderende har jeg mange redskaber, som vi kan gøre brug af. Du skal være indstillet på, at der er tale om en livsstilsændring, som er nøglen til det liv, du ønsker. Hvis det giver mening for dig at arbejde med både dine tanker, dine følelser og din krop, kan dette være den rette behandling for dig. Behandlingen har mange sidegevinster, såsom følelsen af mere tid og nærvær, samt mere energi, højere livsglæde og bedre søvn.

Vores klinik er beliggende i Værløse, men vi tilbyder også behandling af smerter og lavt selvværd for klienter fra f.eks. Farum, Ballerup, Lyngby og omegn. Der er også mulighed for et online forløb.

Lider du af dårligt selvværd, stress, håbløshed eller social angst?

Hos mig kan du få hjælp, hvis du kan svare ja til flere af nedenstående spørgsmål eller bekymringer:

  1. ​Er du bekymret for dit helbred? Har du smerter i nakke, skulder, arme, kæbe, mave eller bryst? (Du behøver ikke at have ondt alle de nævnte steder, og du kan også have ondt andre steder, som ikke er nævnt). 

  2. Føler du dig stresset, eller har du symptomer på stress?

  3. ​Sover du dårligt, eller har du søvnproblemer?

  4. Har du taget på i vægt?
  5. Mangler du tid?
  6. Mangler du energi?
  7. Har du tankemylder?
  8. Tilsidesætter du dig selv?
  9. Føler du, at du har et lavt selvværd?
  10. Har du forsøgt fysioterapi, massage, zoneterapi osv. uden vedvarende effekt?​

Kan du svare ja på mindst 3 af de 10 punkter?

​ 

Kontakt mig her

Hvis nej - læs her​, hvad jeg tilbyder >

​Hvis du kan svare ja til mindst 3 af de ovennævnte spørgsmål, er der stor sandsynlighed for, at årsagen kan findes i din måde at tænke på. Tanker fremkalder følelser, og dette sætter sig i kroppen, og kan give fysisk og psykisk ubehag.

Giver det mening for dig? Hvis ja, og du ønsker at ændre dit tankemønster i forhold til dine smerter og manglende selvtillid, så kan et coachingforløb med behandling af lavt selvværd hos os være vejen frem til et nyt liv i balance.

Har du tænkt over, hvad din krop vil fortælle dig?

Du bør overveje, at din krop faktisk råber om hjælp, og den derfor giver dig fysiske og psykiske smerter eller ubehag. Du tilsidesætter nemlig dig selv og lever et liv, som du faktisk ikke trives med. Du stresser dig selv. Du overlever bare fra dag til dag i stedet for at leve hver eneste dag.

Måske har du opsøgt en fysioterapeut for at ”ordne kroppen”, og måske har du også været hos en psykolog for at ”ordne hovedet”.

Men har du nogensinde overvejet, at dine symptomer kan hænge sammen? Og derfor også skal løses samtidigt?

​​Hvor er du? I dit hoved eller i din krop? Du er formodentligt i dit hoved. Kroppen mærker du kun pga. smerterne. 

Ganske typiske symptomer er hovedpine, spændingshovedpine, ondt i armene, nakkesmerter, trykken i brystet, ondt i maven, kæbesmerter osv. 

Når du ”er i dit hoved” er det vigtigt, at du lærer at lytte til din krop igen, og at du reagerer hensigtsmæssigt for at undgå smerter​. 

Varighed og pris

Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 1.200- pr. time

Tidsbestilling hos Barbara Juen
​(Da der gælder særlige betingelser hertil)

​tlf. 30 54 47 80

Mail: kontakt@barbarajuen.dk

Vi skal lige gøre opmærksom på, at behandling af lavt selvværd ikke er traditionel fysioterapi, men en blanding af coaching og fysioterapi og osteopati (jeg er osteopati studerende). 

Du kan derfor ikke benytte en henvisning hertil. Til gengæld får du ekstra meget tid og en helhedsorienteret tilgang.

Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at finde balancen i dit liv. 

Tilmelding til nyhedsbrev

Priser

1. gang (60 min. og herefter tilsendelse af skriftligt materiale) 

1.200,-

60 min. (coaching & fysioterapi)

1.200,-

60 min. (behandling uden coaching)

710,-

30 min. (behandling uden coaching)

395,-

​I de fleste tilfælde bliver et behandlingsforløb en blanding af ovennævnte muligheder. 

Der går typisk nogle imellem hver coachingsession, mens der kan være behov for behandling i mellemtiden.

quote (1)

"Jeg har lidt af migræne i 25 år, men igennem de seneste 5 år er antallet af anfald og smerter i nakke og skuldre taget til, og indtil for otte måneder siden havde jeg 12-14 anfald om måneden. Det har medført, at jeg de seneste to år ikke har kunnet arbejde, og at jeg er blevet mere og mere angst for at bruge mig selv fysisk i tilfælde af, at det skulle udløse migræneanfald.

Da jeg begyndte hos Barbara, var jeg opgivende, ked af det og bange, men efter få massage-behandlinger og med et enkelt træningsprogram, som jeg kunne udføre hjemme, skete der noget. Mit migræne-mønster ændrede sig og anfaldshyppigheden faldt hurtigt til 8-10 anfald om måneden.

Barbaras behandlinger består af en blanding af massage og øvelser, der har styrket min ”core”, og begynder altid med en god snak, der afdækker, hvordan jeg har det, hvad der er sket siden sidst, og hvad jeg er klar til. Barbara var meget hurtig til at se, hvem jeg er som person, hvor meget hun kan ”skubbe” mig og hvordan min frygt har styret mit liv de sidste år.

Derfor gjorde det et stort indtryk på mig, da Barbara en af de første gange, jeg var hos hende, sagde: ”Du kan vælge at gøre det, du synes er sjovt og måske ende med at få migræne, eller du kan blive siddende i sofaen og vide, at migræneanfaldet kommer på et tidspunkt. Hvad vil du helst? Gøre det, du har lyst til eller sidde i sofaen uden at gøre noget?” Valget var mit.

Siden har jeg trænet efter Barbaras anvisninger, lært at leve (nogenlunde) med mine 8-10 migræneanfald om måneden og ikke lade mig styre af frygten for et anfald. Jeg gør stort set det, jeg har lyst til og har fået energien og kræfterne tilbage, så jeg i dag er vendt tilbage til arbejdsmarkedet.

At gå hos Barbara er ikke en mirakelkur, og Barbara udvirker ikke mirakler, men hun har givet mig muligheden for selv at gøre det."

Mette, 50 år​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke