Fysioterapi – skræddersyet behandlingsforløb

Fysioterapi er en effektiv behandlingsform, som anvendes både forebyggende og til at udbedre skader og problematikker. Vi arbejder dybdegående med dine muskler, led, knogler og nervesystem – med det formål at forbedre kroppens funktioner og bevægelse.

Hvis du f.eks. døjer med hovedpine, ondt i ryggen eller endda stress, er det en oplagt behandlingsform. Du kan være sikker på, at vi sammensætter et individuelt tilrettelagt forløb, som passer til lige netop dine ønsker og behov.

Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik har siden 2004 været beliggende i Værløse Bymidte, hvor vi har mange klienter fra bl.a. Lyngby, Farum, Ballerup og omegn. Vi er i klinikfællesskab med speciallæge i reumatologi og idrætslæge Pierre Schydlowsky.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi beskæftiger sig ofte med sundhedsfremme, forebyggelse, behandling, træning, rehabilitering og genoptræning. Der er ikke to mennesker, der er ens, og derfor sørger vi for, at dit behandlingsforløb altid er skræddersyet 100 % til dig.

Du vil møde yderst kompetente og fysioterapeut med stor erfaring indenfor blandt andet:

Derudover er vi også specialklinik for stress og hovedpine. Vi tilbyder desuden også behandling af lavt selvværd, akupunktur, coaching, udendørstræning, hjemmebehandling, vederlagsfri fysioterapi, samt produktion af skoindlæg. 

Book en tid, og kom dine smerter til livs

Måske tænker du ”Hvad koster fysioterapi?” – du kan altid høre mere om vores priser og muligheder. Kontakt os i dag for at høre mere. 

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke