Fysioterapi – skræddersyet behandlingsforløb

Fysioterapi er en effektiv behandlingsform, som anvendes både forebyggende og til at udbedre skader og problematikker.

Fysioterapi er en effektiv behandlingsform, som anvendes både forebyggende og til at udbedre skader og problematikker. Vi arbejder dybdegående med dine muskler, led, knogler og nervesystem – med det formål at forbedre kroppens funktioner og bevægelse.

Hvis du f.eks. døjer med hovedpine, ondt i ryggen eller endda stress, er det en oplagt behandlingsform. Du kan være sikker på, at vi sammensætter et individuelt tilrettelagt forløb, som passer til lige netop dine ønsker og behov.

Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik har siden 2004 været beliggende i Værløse Bymidte, hvor vi har mange klienter fra bl.a. Lyngby, Farum, Ballerup og omegn. Vi er i klinikfællesskab med speciallæge i reumatologi og idrætslæge Pierre Schydlowsky.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi beskæftiger sig ofte med sundhedsfremme, forebyggelse, behandling, træning, rehabilitering og genoptræning. Der er ikke to mennesker, der er ens, og derfor sørger vi for, at dit behandlingsforløb altid er skræddersyet 100 % til dig.

Du vil møde yderst kompetente og fysioterapeut med stor erfaring indenfor blandt andet:

Derudover er vi også specialklinik for stress og hovedpine. Vi tilbyder desuden også behandling af piskesmæld og hjernerystelse, onlinefysioterapi, akupunktur, coaching, udendørstræning, hjemmebehandling, vederlagsfri fysioterapi, samt produktion af skoindlæg.

Book en tid, og kom dine smerter til livs

Måske tænker du ”Hvad koster fysioterapi?” – du kan altid høre mere om vores priser og muligheder. Kontakt os i dag for at høre mere.​

Kontakt os

Kontakt os endelig ved spørgsmål til vores behandlinger.

​Tlf.: 44 48 26 59

E-mail: kontakt@fys3500.dk

Dygtige fysioterapeuter

Effektive behandlinger

Vi har mange års erfaring

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hos Værløse Fysioterapi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Kontakt os

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen

44 48 26 59

kontakt@fys3500.dk​

Bymidten 11, 1

3500 Værløse

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26557771