Behandling af piskesmæld og hovedpine

Specialklinik med behandling af piskesmæld & hjernerystelse

Helhedsorienteret behandling af piskesmæld & hjernerystelse betyder hos mig, at jeg kombinerer min viden fra fysioterapi, coaching, osteopati og akupunktur.

Har du fået et piskesmæld? Og måske har du været så uheldig, at du også fik en hjernerystelse samtidig?

Både piskesmæld og hjernerystelse betyder at du har været udsat for et traume mod din nakke, hovedet og hjerne. Men eftersom alt i vores krop er forbundet med hinanden via nerver, muskler, fascier, knogler, så kan symptomer vise sig på mange måder: smerter (i nakken, hovedet, skulder, brystkasse, ryggen, bækken,), udstråling i arm, hovedpine, svimmelhed, hukommelsesbesvær, nedsat bevægelighed i din nakke, uro i kroppen, banken i hovedet, lyd- og lysfølsomhed, mave- og tarmproblemer, ubalance i hovedet, osv.

Derudover påvirker piskesmæld og hjernerystelse også energiniveauet og giver træthed, stress, bekymringer, frygt, osv.

Derudover påvirker piskesmæld og hjernerystelse også energiniveauet og giver træthed, stress, bekymringer og frygt, osv.

Føler du, at du er gået i stå? Dine smerter og bekymringer dræner dig for energi?

At din krop er ved at gå i forfald? At livet ser håbløst ud? Har din selvtillid lidt et knæk? Så book en session hos Specialklinik for Piskesmæld & Hjernerystelse – Barbara kan hjælpe med behandling af piskesmæld og hjernerystelse.

Behandlingen består af en kombination af coachende samtaler, blide massageteknikker, afspændingsteknikker, kropsbevidsthedsøvelser og akupunktur. Vi aftaler det fra gang til gang, og vurderer hvad du har behov for.

Med en baggrund som fysioterapeut, coach med fokus på smerter, sundhed og stress og osteopat-studerende har jeg mange redskaber, som du kan få gavn af. Du skal være indstillet på, at du skal yde en aktiv indsats, som er nøglen til det liv, du ønsker. Hvis det giver mening for dig at arbejde med både din krop, dine tanker og dine følelser, kan dette være den rette behandling for dig.

Vores klinik er beliggende i Værløse, men vi tilbyder også behandling af piskesmæld, hjernerystelse og smerter for klienter fra f.eks. Farum, Ballerup, Lyngby og omegn.

Lider du af smerter, frygt, stress eller håbløshed? – så kontakt mig

Hos mig kan du få hjælp, hvis du kan svare ”ja” til flere af nedenstående spørgsmål:

  1. ​Er du bange/bekymret på grund af dit piskesmæld og/eller din hjernerystelse?
  2. Har du smerter i nakke, skulder, arme, kæbe, mave, bryst eller hovedpine? (Du behøver ikke at have ondt alle steder.)
  3. Føler du, at dit piskesmæld og/eller din hjernerystelse har påvirket din hverdag?
  4. Sover du dårligt, eller har du søvnproblemer?
  5. Føler du dig stresset?
  6. ​Mangler du energi?
  7. Har du tankemylder?
  8. Tilsidesætter du dig selv?
  9. Er du interesseret i en helhedsorienteret tilgang?​
  10. Er du parat til at arbejde helhjertet med at få det godt igen?

Kan du svare ”ja” på mindst 3 af de 10 punkter?​

Giver det mening for dig? Hvis ja, så er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om behandling af piskesmæld eller hjernerystelse.

Jeg er altid klar til at hjælpe dig!

​Praktisk information

​Tlf. 30 54 47 80

Mail: kontakt@barbarajuen.dk

​I de fleste tilfælde bliver et behandlingsforløb en blanding af de nævnte muligheder her på siden. Der går typisk nogle uger imellem hver coachingsession, mens der kan være behov for behandling i mellemtiden.

Vi skal lige gøre opmærksom på, at behandling af piskesmæld og hjernerystelse​ ikke er traditionel fysioterapi, men en blanding af coaching, fysioterapi, akupunktur og osteopati (jeg er osteopati studerende).

Du kan derfor ikke benytte en henvisning hertil. Til gengæld får du en helhedsorienteret tilgang.

Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at få et godt liv igen.​

​​

Tilmelding til nyhedsbrev

​1. gang (60 min. og herefter tilsendelse af skriftligt materiale)

​1.200,-

60 min. (coaching & fysioterapi)

1.200,-

60 min. (behandling uden coaching)

710,-

30 min. (behandling uden coaching)

395,-

quote (1)

"Jeg har lidt af migræne i 25 år, men igennem de seneste 5 år er antallet af anfald og smerter i nakke og skuldre taget til, og indtil for otte måneder siden havde jeg 12-14 anfald om måneden. Det har medført, at jeg de seneste to år ikke har kunnet arbejde, og at jeg er blevet mere og mere angst for at bruge mig selv fysisk i tilfælde af, at det skulle udløse migræneanfald.

Da jeg begyndte hos Barbara, var jeg opgivende, ked af det og bange, men efter få massage-behandlinger og med et enkelt træningsprogram, som jeg kunne udføre hjemme, skete der noget. Mit migræne-mønster ændrede sig og anfaldshyppigheden faldt hurtigt til 8-10 anfald om måneden.

Barbaras behandlinger består af en blanding af massage og øvelser, der har styrket min ”core”, og begynder altid med en god snak, der afdækker, hvordan jeg har det, hvad der er sket siden sidst, og hvad jeg er klar til. Barbara var meget hurtig til at se, hvem jeg er som person, hvor meget hun kan ”skubbe” mig og hvordan min frygt har styret mit liv de sidste år.

Derfor gjorde det et stort indtryk på mig, da Barbara en af de første gange, jeg var hos hende, sagde: ”Du kan vælge at gøre det, du synes er sjovt og måske ende med at få migræne, eller du kan blive siddende i sofaen og vide, at migræneanfaldet kommer på et tidspunkt. Hvad vil du helst? Gøre det, du har lyst til eller sidde i sofaen uden at gøre noget?” Valget var mit.

Siden har jeg trænet efter Barbaras anvisninger, lært at leve (nogenlunde) med mine 8-10 migræneanfald om måneden og ikke lade mig styre af frygten for et anfald. Jeg gør stort set det, jeg har lyst til og har fået energien og kræfterne tilbage, så jeg i dag er vendt tilbage til arbejdsmarkedet.

At gå hos Barbara er ikke en mirakelkur, og Barbara udvirker ikke mirakler, men hun har givet mig muligheden for selv at gøre det."

Mette, 50 år​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke