Specialklinik for Hovedpine & stress

​Specialklinik for behandling af hovedpine og stress

Stress giver fysiske og psykiske gener. Typiske kropslige symptomer ved stress er hovedpine, muskelspændinger, svimmelhed, søvnproblemer, smerter, infektioner, udmættethed, hjertebanken, underlivssmerter, ondt i maven, ....

Dette dræner dig for energi, gør det svært at overskue for mange ting, påvirker dit humør og din søvn. Stress og hovedpine påvirker også dit tanke- og følelsesliv uhensigtsmæssigt.

Din hovedpine vil typisk blive kategoriseret som spændingshovedpine og at den skyldes at du sidder for meget foran din computer på arbejde. Måske har du allerede gået til adskillige behandlingssteder, som har hjulpet dig kortvarig, men din hovedpine vender tilbage igen. Har du også undret dig over hvorfor du altid bliver ramt af sygdom op til en ferie?

Det er nemlig det, som sker, når vi kun fokuserer på kroppen, men glemmer at se os selv som en helhed, bestående af krop og psyke.

Nøglen til et bedre liv og øget livskvalitet findes i din krops ressourcer. Kroppen er et spejl af hvordan du har det. Som eksempel kan nævnes: Har du mange bekymringer, så får du hovedpine og nakke-skulder spændinger.

Hvis det giver mening for dig at arbejde med tanker, følelser og krop så kan dette være den rette behandling for dig. 

Fysioterapeut Barbara Juen har specialiseret sig i psykosomatisk fysioterapi og har videreuddannet sig igennem de sidste mange år i kognitiv terapi, Mindfulness og coaching. Klik her.

For tidsbestilling ring 3054 4780 eller send mail.