Helhedsorienteret Coaching & Fysioterapi

Til dig, som ønsker en helhedsorienteret behandling

Føler du at du er gået i stå? At din krop er ved at gå i forfald? At livet ser håbløst ud? Har din selvtillid lidt et knæk?

Hos mig kan du få hjælp, hvis du kan svare ja til flere af nedenstående spørgsmål:

  1. Føler du dig stresset?
  2. Sover du dårligt?
  3. Har du smerter i nakke, skulder, arme, kæbe, ondt i maven og brystspændinger? Du behøver ikke at have ondt alle de nævnte steder, og du kan også have ondt andre steder, som ikke er nævnt.
  4. Har du taget på i vægt?
  5. Mangler du tid?
  6. Mangler du energi?
  7. Har du tankemylder?
  8. Tilsidesætter du dig selv?
  9. Er du bekymret for dit helbred?
  10. Har du forsøgt fysioterapi, massage, zoneterapi osv. uden vedvarende effekt?​

Kan du svare ja på mindst 3 af de 10 punkter?
​ 

Kontakt mig her

Hvis nej - læs her​, hvad jeg tilbyder >

​Hvis du kan svare ja på mindst 3 af ovennævnte spørgsmål, er der stor sandsynlighed for at årsagen til dine symptomer kan findes i din måde at tænke på. Tanker fremkalder følelser, og dette sætter sig i kroppen og kan give smerter. 

Giver det mening for dig? Hvis ja, og du ønsker at ændre på dit tankemønster, så kan et coaching forløb hos mig være vejen frem til et nyt liv i balance. 

Jeg hjælper kunder fra Værløse såvel som Farum, Ballerup, Lyngby og omegn. Der er også mulighed for online forløb.​

Har du tænkt over hvad din krop vil fortælle dig?

​Du bør overveje at din krop faktisk råber om hjælp, og den derfor giver dig smerter. Du tilsidesætter dig nemlig selv og lever et liv, som du ikke trives med, fordi du er stresset. Du overlever bare fra dag til dag, stedet for at leve hver eneste dag. 

Måske har du opsøgt en fysioterapeut for at ”ordne kroppen” og måske har du også været hos en psykolog for at ”ordne hovedet”. 

Men har du nogensinde overvejet at symptomerne kan hænge sammen – og derfor også skal løses samtidig? 

Hvor er du? I dit hovedet eller i din krop? Jeg formoder at du er i dit hovedet. Kroppen mærker du kun pga smerterne. Ganske typiske symptomer er hovedpine, spændingshovedpine, ondt i armene, nakkesmerter, trykken i brystet, kæbesmerter osv.

Når du ”er i dit hoved” er det vigtigt, at du lærer at lytte til din krop igen og at du reagerer hensigtsmæssigt for at undgå smerter. 

Når du booker en session hos mig:

Behandlingen består af coachende samtaler, kropsbevidsthedsøvelser og blide afspændingsteknikker, samt evt. akupunktur. Med min baggrund som sundhedscoach og fysioterapeut har jeg utroligt mange redskaber, som vi kan gøre brug af. Du skal være indstillet på at der er tale om en livsstilsændring, som er nøglen til det liv, du ønsker. ​

Hvis det giver mening for dig at arbejde med både dine tanker, dine følelser og din krop så kan dette være den rette behandling for dig.​ Behandlingen har mange sidegevinster, såsom følelsen af mere tid og nærvær, mere energi og livsglæde og en bedre søvn.

Jeg vil gøre dig opmærksom på at det IKKE er traditionel fysioterapi, men en blanding af coaching og fysioterapi.

Du kan derfor IKKE benytte en henvisning hertil, men til gengæld får du ekstrameget tid og en helhedsorienteret tilgang.

Varighed og pris:

Varighed: 60 minutter​

Pris: 895,-/time

For tidsbestilling eller spørgsmål ring på telefon​ 3054 4780 ​eller send en e-mail til​ kontakt@barbarajuen.dk. Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at 

Tilmelding til nyhedsbrev 

www.barbarajuen.dk