Smerter & stress

​De fleste henvendelser sker på grund af smerter og funktionsnedsættelser.​

Har du dog kroniske smerter, så ved du hvor meget det kan fylde i hverdagen. Du har mindre energi, svært ved at overskue for mange ting, påvirket humør, sover dårligt, ... Det er vigtigt at lære at leve med kroniske smerter, da de ikke forsvinder. Men hvis du lærer at acceptere dem og tilpasse dig, så kan dit liv blive bedre.  

Smerter kan være stressfremkaldende og belastende, og udover kropslige gener påvirker smerter også vores tanke- og følelsesliv uhensigtsmæssigt.

Stress er en fællesbetegnelse for skadelige fysiske og psykiske påvirkninger, som fremkalder kropslige forandringer. Eksempler kan være indre uro, dårlig nattesøvn, hjertebanken, angst, maveproblemer, åndenød, ...

Fysioterapeut Barbara Juen har videreuddannet sig igennem de sidste mange år i kognitiv terapi, Mindfulness og funktionelle muskelfunktioner. Ønsker du en mere dybdegående udvikling kan du også se på www.mitmaal.dk, hvor du kan se hvordan jeg arbejder som coach med fokus på sundhed i kombination med min baggrund som fysioterapeut. 

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen
Bymidten 11, 1
3500 Værløse