Daniel Runge Kristensen

Fysiot​erapeut, Professionsbachelor (2016, Roskilde)

daniel@fys3500.dk 

Daniel er videreuddannet i bl.a. knogleskørhed (osteoporose), den gode kropsholdning, samt manuelle teknikker til nakke og bækken.  Han står for klinikkens Parkinsonhold, hvor deltagerne oplever en hyggelig stemning og får sved på panden. 

Han er også interesseret i styrketræning, samt en sund og aktiv livsstil. Han har selv spillet basketball i mange år i Danmarks 1. og 2. division. 

Hos Daniel bliver man altid mødt med et smil og stor rummelighed. Han skaber en tryg atmosfære, hvor dine problemer eller skader bliver taget hånd om på en professionel og effektiv måde. Han forsøger at kortlægge grunden til dit problem, og derefter takle det på en måde, som fungerer for dig. Sammen laver I en individuel plan for forløbet, hvor der er taget højde for in livssituation.

Daniel har været tilknyttet Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2014, hvor han startede som massør under hans studietid. Det har været med stor glæde at han fik tilbudt en fast fysioterapi stilling efter endt studie. Han er meget omhyggeligt, omsorgsfuld, tålmodig og dygtig i sit daglige møde med klinikkens kunder. 


Sprog:

​dansk, engelsk