Daniel Runge Houman

Fysiot​erapeut, Professionsbachelor (2016, Roskilde)

daniel@fys3500.dk 

Jeg yder en effektiv behandling, hvor vi i fællesskab planlægger det optimale forløb til dig. Sammen laver vi en behandlingplan, hvor der er taget højde for din livssituation. 

Parkinson er et område, som har fanget min interesse og jeg har beskæftiget mig med træning af Parkinson patienter i mange år. Jeg har blandt andet klinikkens Parkinsonhold, hvor deltagerne får sved på panden, samtidig med at de oplever en hyggelig stemning.

Når man har Parkinson bliver man ramt af mange forskellige neurologiske symptomer, som nedsat balance, nedsat styrke, koordinationsproblemer, træthed og mentale påvirkninger, rystelser, ... 

Nakke smerter: Hovedpine, muskelspændinger, discusprolaps, ... er noget, som jeg har arbejdet med i mange år. Jeg arbejder med manuelle teknikker, holdningskorrektion og viser dig effektive øvelser.

Bækken: Manuelle teknikker er meget effektive ved bækkensmerter. Og med tilpassede øvelser bliver du stærk og få det fremadrettet bedre.

Idrætsfysioterapi hos voksne og børn er også et af mine kompetencer. Jeg dyrker selv  styrketræning, samt en sund og aktiv livsstil. Og jeg har spillet basketball i mange år i Danmarks 1. og 2. division. 

Ultralydscanningaf skulder og albue.​Ultralydscanning understøtter den almindelige undersøgelse for et endnu bedre indblik i dit problem. 

Jeg har været tilknyttet Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2014, hvor jeg startede som massør under min studietid. Det har været med stor glæde at jeg fik tilbudt en fast fysioterapi stilling efter endt studie. Det kan siges om mig at jeg er meget omhyggeligt, omsorgsfuld, tålmodig og dygtig i mit daglige møde med klinikkens kunder.  Man møder mig altid med et smil og stor rummelighed. 


Sprog:

​dansk, engelsk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke