Daniel Runge Houman

Fysiot​erapeut, Professionsbachelor (2016, Roskilde)

daniel@fys3500.dk 

Jeg yder en effektiv behandling, hvor vi i fællesskab planlægger det optimale forløb til dig. Sammen laver vi en behandlingplan, hvor der er taget højde for din livssituation. 

Jeg er videreuddannet i bl.a. knogleskørhed (osteoporose), den gode kropsholdning, samt manuelle teknikker til nakke og bækken.  Det er mig, som står for klinikkens Parkinsonhold, hvor deltagerne oplever en hyggelig stemning og jeg sørger for at de får sved på panden.

Idrætsfysioterapi hos voksne og børn er også et af mine kompetencer. Jeg dyrker selv  styrketræning, samt en sund og aktiv livsstil. Og jeg har spillet basketball i mange år i Danmarks 1. og 2. division. 

Som noget nyt kan jeg også lave ultralydscanning af skulder og albue. Ultralydscanning understøtter den almindelige undersøgelse for et endnu bedre indblik i dit problem. 

Jeg har været tilknyttet Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2014, hvor jeg startede som massør under min studietid. Det har været med stor glæde at jeg fik tilbudt en fast fysioterapi stilling efter endt studie. Det kan siges om mig at jeg er meget omhyggeligt, omsorgsfuld, tålmodig og dygtig i mit daglige møde med klinikkens kunder.  Man møder mig altid med et smil og stor rummelighed. 


Sprog:

​dansk, engelsk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke