Daniel Runge Houman

Fysiot​erapeut, Professionsbachelor (2016, Roskilde)

daniel@fys3500.dk 

Jeg er videreuddannet i bl.a. knogleskørhed (osteoporose), den gode kropsholdning, samt manuelle teknikker til nakke og bækken.  Det er mig, som står for klinikkens Parkinsonhold, hvor deltagerne oplever en hyggelig stemning og jeg sørger for at de får sved på panden.

Idrætsfysioterapi hos voksne og børn er også et af mine kompetencer. Jeg dyrker selv  styrketræning, samt en sund og aktiv livsstil. Og jeg har spillet basketball i mange år i Danmarks 1. og 2. division. 

Andre siger om mig at de altid bliver mødt med et smil og stor rummelighed. Jeg skaber en tryg atmosfære, hvor dine problemer eller skader bliver taget hånd om på en professionel og effektiv måde. Jeg kortlægger grunden til dit problem, og derefter takler vi det på en måde, som fungerer for dig. Sammen laver vi en individuel plan for forløbet, hvor der er taget højde for din livssituation.

Jeg har været tilknyttet Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2014, hvor jeg startede som massør under min studietid. Det har været med stor glæde at jeg fik tilbudt en fast fysioterapi stilling efter endt studie. Det kan siges om mig at jeg er meget omhyggeligt, omsorgsfuld, tålmodig og dygtig i mit daglige møde med klinikkens kunder. 


Sprog:

​dansk, engelsk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke