​Ankel & Fødder

Smerter i fødderne er meget generende, da vi ikke kan undgå at bruge vores fødder. Smerter kan bl.a. skyldes en nedsunken forfod, uhensigtsmæssig skovalg, knyst, hælsvangsirritation (plantar fascit) og gigt. Ved hjælp af gode sko, mobilisering af dine fødders muskler og små led, øvelser og evt. skoindlæg er der gode chancer for at opleve lindring eller fjernelse af dine smerter.

Ankelsmerter skyldes ofte forstuvninger. Forstuvninger er faktisk en ret alvorlig skade, som dog ikke tages alvorligt. Det gør ondt i nogle dage, men som smerten aftager tror vi at alt er i orden igen. 

Problemet er dog at ledbåndene i anklen blev overstrakte og det tager flere måneder at de genvinder deres fulde funktion. Ledbåndene sikrer stabilitet i din ankel. Det tager flere måneder at genoptræne dette. Vi kan hjælpe dig med de rigtige øvelser at minimere risikoen for nye forstuvninger. Mange forstuvninger kan på sigt resultere i slidegigt.

Kontakt os

Kontakt os endelig ved spørgsmål til vores behandlinger.

​Tlf.: 44 48 26 59

E-mail: kontakt@fys3500.dk

Dygtige fysioterapeuter

Effektive behandlinger

Vi har mange års erfaring

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hos Værløse Fysioterapi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Kontakt os

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen

44 48 26 59

kontakt@fys3500.dk​

Bymidten 11, 1

3500 Værløse

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26557771