Knæ

Knæet er et af kroppens mest belastede led. Har du smerter eller problemer med dine knæ, kan det kraftigt forringe din livskvalitet, mobilitet og nattesøvn.

Hos Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik vil du møde stor ekspertise indenfor behandling af knæsmerter. Vi kan diagnosticere hvad grunden til dine knæskader er, og lægge en effektiv strategi for at kunne bekæmpe dine smerter og for at du kan genvinde din førlighed. Alt efter om du har haft gradvis tiltagende knæsmerter i mange år, eller du har oplevet en akut skade skal behandlingen selvfølgelig planlægges derefter, og det gøres bedst med et individuelt forløb skræddersyet til dig.

Naturlig slid eller akut knæskade?
Dine knæsmerter kan have forskellige årsager. Det kan blandt andet være et akut traume, hvor du har forvredet dit knæ, fået et slag mod knæet eller andet.  Du kan også have pådraget dig en menisk- eller korsbåndskade. Måske har du haft tidligere knæskader, som blusser op igen. Hvis du dyrker idræt kan du være uheldig og pådrage dig en idrætsskade

Med alderen opstår der en naturlig slitage, som kan føre til slidegigt (artrose) hos mange mennesker. Dette kan afhjælpes med målrettet træning og viden, så det ikke behøver at begrænse dig. jo før behandlingen starter,  jo før kan du få livsglæden tilbage igen. Slidegigt kan også forårsages af overvægt, fordi en for stor belastning øger risikoen for artrose 2-3 gange sammenlignet med normalvægt.

Operation i knæet eller konservativ behandling?

Et nyt knæ kan være en nødvendighed, hvis smerterne er yderst kraftige og begrænsende for din hverdag. En knæoperation skal dog helst stå som den sidste udvej, efter man har forsøgt sig med konservativ behandling før. Konservativ behandling betyder behandling uden kirurgisk indgreb, men istedet træning og kyndig vejledning. Der er meget forskning, som har vist at målrettet træning kan være mindst så effektiv som en operation. 

​At træning har er meget effektiv, er vi klar over i Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik, og vi tilbyder derfor indtil flere tilbud for smerter eller problemer for dine knæ. Vi har blandt andet GLA:D knæ som er et træningsforløb for at nedsætte knæsmerter ved atrose (slidegigt). Vil du vide mere om knæartrose kan du læse yderligere på Sundhed.dk


Du kan også komme ind hos en af vores kompetente fysioterapeuter, som kan hjælpe dig at med at lægge en strategi for at reducere dine smerter.

Kontakt os

Kontakt os endelig ved spørgsmål til vores behandlinger.

​Tlf.: 44 48 26 59

E-mail: kontakt@fys3500.dk

Dygtige fysioterapeuter

Effektive behandlinger

Vi har mange års erfaring

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hos Værløse Fysioterapi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Kontakt os

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen

44 48 26 59

kontakt@fys3500.dk​

Bymidten 11, 1

3500 Værløse

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26557771