​​Løbeskader

Løb er en træningsform, der tiltaler mange. Den kræver ikke andet udstyr end et par løbesko og det er tilmed muligt samtidig at nyder de skønne omgivelser i og omkring Værløse og Farum.

Der er flere forskellige former for løbeskader og mange løbere kender til frustrationen over at være skadet.

Den akutte løbeskade opstår pludseligt uden varsel, som for eksempel en fiberskade eller ankelforstuvning. Det er vigtigt, hurtigt at få klarhed omkring skadens omfang og ved hurtig og optimal behandling er det muligt at reducere tiden du er skadet. Vi i Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik har mangeårige erfaringer med undersøgelse, diagnosticering og behandling af akutte løbeskader.

Derudover tilbyder vi akupunktur, der kan optimere og understøtte helingsprocessen ved løbeskader.

Løbeskader, der langsomt kommer snigende over tid er et andet velkendt fænomen. Overbelastningsskader opstår typisk når du overstiger vævets belastningsevne. For eksempel hvis du øger din træningsmængde for meget over en kort periode og ikke giver kroppen den fornødne tid til at restituere sig. 

Ved overbelastningsskader kan der desuden være fejlstillinger eller nedsat styrke i omkringliggende muskler, der er medvirkende til at det skadede område belastes uhensigtsmæssigt.

Vi har stor erfaring med behandling af de mest almindelige løbeskader som for eksempel achillesene- og skinnebensbetændelse, løber- og springerknæ, samt smerter i knæ og hofter.

​Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik hjælper dig med at afklare hvad der har forårsaget din løbeskade, hvilken behandling du skal have og hvordan du bedst muligst kommer tilbage til at løbe.

Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik har stor ekspertise i løbeskader. Vi har desuden mulighed for at lave en lave en computerbaseret fodanalyse og skoindlæg, som understøtter din fodafvikling og optimerer din løbestil.

Kontakt os

Kontakt os endelig ved spørgsmål til vores behandlinger.

​Tlf.: 44 48 26 59

E-mail: kontakt@fys3500.dk

Dygtige fysioterapeuter

Effektive behandlinger

Vi har mange års erfaring

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hos Værløse Fysioterapi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Kontakt os

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen

44 48 26 59

kontakt@fys3500.dk​

Bymidten 11, 1

3500 Værløse

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26557771