​Anja Rosendahl

Fysioterapeut, Professionsbachelor (2005, København)

2-årig idrætsuddannelse på København Universitet

exam. idrætsfysioterapeut, del A (2012)

​​​anja@fys3500.dk

​Anja har en meget stor viden omkring alle de typiske skader i muskler og led, som vi møder i hverdagen på en fysioterapiklinik. 

  1. Hendes særlige interesseområde er skulderen. Hun har været på adskillige kurser, og været tilknyttet et forskningsprojekt omkring genoptræning af skulderen med reumatolog Pierre Schydlowsky. Anja er meget omhyggelig i sin undersøgelse og utrolig god til at forklare og vejlede. Hos hende findes der ingen dumme spørgsmål.
  2. GLA:D træning, som er et velundersøgt koncept til mennesker med slidegigt i knæ og hofte er et andet af hendes kæpheste. Anja er en utrolig passioneret underviser og forstår at videregive sin viden til holddeltagerne.
  3. Sklerose er også et område, som har fanget Anjas interesse. Med hendes empatiske tilgang formår hun at sætte sig ind i de udfordringer mennesker med sklerose konfronteres med i deres hverdag.
  4. Anja har også stor erfaring med idrætsrelaterede skader og er specialuddannet indenfor idrætsfysioterapi. Hun har mangeårig erfaring med forskellige typer skader hos alt fra motionister til eliteidrætsudøvere. Hun har selv spillet fodbold på eliteplant. Nu er hun mor til to aktive drenge og har derfor også stor erfaring med idrætsskader hos børn og unge.
  5. Akupunktur er også noget, som Anja igennem de sidste mange år har fordybet sig i. Hun har gode resultater med akupunktur til behandling af smerter i muskler og led.
  6. Sko indlæg

Anja har været hos Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2007. Forinden da arbejdede hun på Gentofte hospital. ​Hun er en meget dygtig fysioterapeut, som udviser stor respekt for det menneske hun står over for og er i konstant udvikling af hendes i forvejen store færdigheder. 

Sprog:

dansk, engelsk.