​Anja Rosendahl

  • Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen
  • Fysioterapeut, Professionsbachelor (2005, København)
  • 2-årig idrætsuddannelse på København Universitet
  • exam. idrætsfysioterapeut, del A (2012)

E-mail: anja@fys3500.dk

​Jeg har været hos Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2007. Forinden arbejdede jeg på Gentofte Hospital, primært ortopædkirurgisk afdeling.


Med mine 17 års erfaring som fysioterapeut har jeg en meget stor viden omkring alle de typiske skader i muskler og led, som vi møder i hverdagen og jeg har hjulpet rigtig mange igennem tiden. 


Jeg elsker detektivarbejdet. Alt for ofte ser jeg en gammel skade, som kan være en medvirkende årsag til den næste. En grundig undersøgelse incl. et tilbageblik på skader eller ændrede aktivitetsmønster kan nogle gange være nøglen til at forstå det aktuelle problem. Jeg synes det er altafgørende, at du opnår en forståelse for den problematik eller skade du kommer med. Jeg lægger stor vægt på at videregive min ekspertise på en konkret og brugbar måde således vi sammen laver en realistisk og målrettet plan for dit forløb.

Skulderen er mit speciale og store interesseområde. Jeg har været på adskillige kurser, og været tilknyttet et forskningsprojekt omkring genoptræning af skulderen med reumatolog Pierre Schydlowsky. Jeg har gode resultater når det kommer til tilrettelæggelse af træningsforløb til sportsaktive f.eks. inden for tennis, håndbold, svømning, kampsport mm

Jeg har erfaring med genoptræning uanset om det drejer sig om sports- eller arbejdsrelaterede skuldergener. Impingement/indeklemningssyndrom ser jeg hyppigt her på klinikken og jeg har stor erfaring med behandling af frossen skulder.

GLA:D træning, som er et veldokumenteret træningskoncept til mennesker med smerter og/eller slidegigt i knæ og hofte er et andet af mine interesseområder. Mere end 50.000 danskere har indtil i dag stiftet bekendtskab med GLAD og resultaterne taler for sig selv. Den seneste rapport omhandlende GLAD træning viste at deltagerne forbedrer deres fysisk funktion & livskvalitet og der ses en reduktion i smerte, medicinforbrug og sygedage.
Efter en grundig undersøgelse, lægger vi sammen en plan for dit træningsforløb, der enten kan foregå på mit GLAD hold eller som hjemmetræning.

Idrætsfysioterapi er noget, som jeg brænder for. Jeg har taget efteruddannelse indenfor idrætsfysioterapi, som er et speciale og derudover har jeg læst idræt i 2 år på Københavns Universitet. Jeg har mangeårig erfaring med forskellige typer skader hos alt fra motionister til eliteidrætsudøvere. Selv har jeg spillet fodbold på eliteplan og desværre også selv prøvet hvor frustrerende det er at være skadet. Foruden fysioterapi kan jeg også tilbyde akupunktur.

Nu er jeg mor til to aktive drenge, der spiller fodbold og håndbold og har derfor også stor interesse og erfaring med idrætsskader hos børn og unge.

Akupunktur har jeg beskæftiget mig med de sidste 11 år og jeg har gode resultater med akupunktur til behandling af smerter i muskler og led uanset om årsagen er erhvervs- eller sportsrelateret. 

Bivirkninger af kemobehandling som træthed, utilpashed, kvalme og muskelsmerter, jeg har god erfaring med at lindre ved akupunktur. 

Et andet område jeg har gode resultater med, er akupunktur til behandling af de gener, f.eks. hedeture, uro i kroppen og muskelsmerter, der opstår hos mange kvinder i forbindelse med overgangsalderen.

Jeg er uddannet fra Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi og er RAB-godkendt. Det betyder at du kan få tilskud til akupunkturbehandling igennem Sygesikring Danmark, samt de fleste private sundhedsforsikringer.
​​

Sprog:

dansk, engelsk

Kontakt os

Kontakt os endelig ved spørgsmål til vores behandlinger.

​Tlf.: 44 48 26 59

E-mail: kontakt@fys3500.dk

Dygtige fysioterapeuter

Effektive behandlinger

Vi har mange års erfaring

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hos Værløse Fysioterapi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Kontakt os

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen

44 48 26 59

kontakt@fys3500.dk​

Bymidten 11, 1

3500 Værløse

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26557771