​Anja Rosendahl

Fysioterapeut, Professionsbachelor (2005, København)

2-årig idrætsuddannelse på København Universitet

exam. idrætsfysioterapeut, del A (2012)

​​​anja@fys3500.dk

​Med mine 15 års erfaring har jeg en meget stor viden omkring alle de typiske skader i muskler og led, som vi møder i hverdagen hos Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik.

  1. Skulderen er min store kæphest. Jeg har været på adskillige kurser, og været tilknyttet et forskningsprojekt omkring genoptræning af skulderen med reumatolog Pierre Schydlowsky. Jeg er meget omhyggelig i min undersøgelse og utrolig god til at forklare og vejlede. Hos mig findes der ingen dumme spørgsmål.
  2. GLA:D træning, som er et velundersøgt koncept til mennesker med slidegigt i knæ og hofte er et andet af mine interesseområder.  Jeg er en meget passioneret underviser og forstår at videregive min viden til holddeltagerne.
  3. Sklerose er også et område, som har fanget min interesse. Andre siger at jeg har en empatisk tilgang og formår at sætte mig ind i de udfordringer mennesker med sklerose konfronteres med i deres hverdag. 
  4. Idrætsfysioterapi er en specialuddannelse indenfor fysioterapi. Jeg har mangeårig erfaring med forskellige typer skader hos alt fra motionister til eliteidrætsudøvere.  Selv har jeg spillet fodbold på eliteplan. Nu er jeg mor til to aktive drenge og har derfor også stor erfaring med idrætsskader hos børn og unge.
  5. Akupunktur er også noget, som jeg igennem de sidste mange år har fordybet mig i. Jeg har gode resultater med akupunktur til behandling af smerter i muskler og led.
  6. Sko indlæg

Jeg har været hos Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik siden 2007. Forinden da arbejdede jeg på Gentofte hospital. ​Andre siger om mig at jeg er en meget dygtig fysioterapeut, som udviser stor respekt for det menneske jeg står over for og er i konstant udvikling af mine i forvejen store færdigheder. 

Sprog:

dansk, engelsk.