Barbara Juen

Fysioterapeut (2002, København)

MSc in Physiotherapy (Queen Margaret University, Edinburgh)

Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik (2004)

​​​kontakt@fys3500.dk

18 års ekspertise betyder at jeg har bred viden indenfor alle "normale" typer skader. Jeg er sulten efter konstant udvikling og fordybelse, hvilket også er årsagen til at jeg i 3 år læste på Queen Margaret University i Edinburgh.

Mine særlige interesse områder ligger indenfor følgende områder: 

  1. Specialklinik i Stress & Hovedpine
  2. Psykosomatisk fysioterapi beskæftiger sig med kropslige symptomer som tager udgangspunkt i psykiske belastninger (som fx trauma, skilsmisse, arbejdsløshed, depression, angst, stress, ...). Kropslige symptomer kan være spændingstilstande i muskler, spændingshovedpine, langvarige rygsmerter, fibromyalgi, diffuse smerter, langtidseftervirkninger efter ulykker (fx piskesmæld/whiplash), hjertebanken, brystsmerter, søvnbesvær, ... Stress i forskellige udgaver er meget hyppigt forekommende og påvirker vores krop. Sammenhængen mellem krop og psyke er en af mine store interesseområder og der er meget forskning på dette område. Hos mig er du i gode hænder, når du er ramt af stress, let til moderat depression og kroniske smerter. Behandlingen gives med og uden henvisning. Behandlingen uden henvisning er mere omfattende og der afsættes rigtig god tid til dig. For behandling uden henvisning kan du læse mere på www.barbarajuen.dk. Jeg er bestyrelsesmedlem af Dansk Selskab for Fysioterapi i Psykiatri og Mental Sundhed.
  3. Fødder og skoindlæg. Igennem 14 år har jeg arbejdet med fødder og ved hvad de kan give af problemer både i fødder og andre steder. Det gælder for både idrætsfolk, men også for alle andre. Hvis fysioterapi alene ikke er nok, så kan jeg sørge for at du får optimale skoindlæg, som er baseret på en grundig undersøgelse og en computeranalyse af din gang.
  4. Idrætsskader har også min interesse, da jeg selv elsker motion og ved at det er noget øv, når man rammes af en skade. Jeg har personlig erfaring med løb, tennis, styrketræning, dykning, jagt og træning af jagthunde. Når jeg selv dyrker motion hører jeg hvilke udfordringer idrætsskader giver og det er dejligt at kunne hjælpe.
  5. Akupunktur. er en utrolig effektiv og blid behandlingsform, som selv efter mange år bliver ved med at overraske og fascinere mig over hvor god effekten af akupunktur er.
  6. Jeg er politisk aktiv i Danske Fysioterapeuter, bl.a. sidder jeg i bestyrelsen for Arbejdsgiversektion, Udvalg for praksis og i Dansk Selskab for Fysioterapi i Psykiatri og Mental Sundhed.

​Sprog:
dansk, tysk, "skandinavisk" og engelsk.