Barbara Juen

Fysioterapeut (2002, København)

Idrætsfysioterapeut

Master of Science in Physiotherapy (Queen Margaret University, Edinburgh, 2014)

Osteopat studerende (European School of Osteopathy, England)

Smerte- og sundheds coach

Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik (grundlagt i 2004)

​​​kontakt@fys3500.dk

Jeg elsker mit arbejde.

I mine 22 år som fysioterapeut har jeg mødt mange mennesker med smerter i kroppen. Jeg ved at smerter og nedsat funktion har stor betydning for vores livskvalitet, både psykisk og fysisk. Derfor er det fantastisk at kunne hjælpe og se mine klienter smile igen.

For at hjælpe dig bedst muligt starter vi altid med en grundig og struktureret undersøgelse. Vi finder årsagen til dine problemer, giver dig en forståelse for hvad der er sket og laver en realistisk behandlingsplan. Min opgave er at hjælpe dig til at føle dig tryg i din krop igen. Jeg vil hjælpe dig med at tro på, at kroppen er designet til at bevæge sig. Og gøre dig klogere på hvad der er godt for dig.  

Min tilgang er en blanding af manuel behandling, træning og vejledning. ​Og som en ekstra mulighed kan jeg også tilbyde coaching, hvor vi arbejder med gamle og uhensigtsmæssige vaner.

22 års erfaring betyder at min ekspertise spænder meget bredt indenfor indenfor fysioterapi (ryg, skulder, knæ, hofte, nakke, fod, albue, hånd, idrætsskader, ...).

Mine særlige interesse områder ligger indenfor følgende områder:

  1. Rygsmerter: Rygsmerter er noget, som kan have mange årsager. Det kan være et hold i ryggen, discusprolaps, slidegigt, ischias, piriformissyndrom, facetledsartrose, osteoporose, spinalstenose, .... Du får en grundig undersøgelse, forklaring, behandling og viden til hvad du fremadrettet selv kan gøre for at holde rygsmerter væk. Fra oktober 2024 tilbyder jeg igen GLAD ryg forløb.

  2. Hånd- og albue: Smerter i hænder og/eller efter et brud eller overbelastning (tennis- og golfalbue) eller gigt.
  3. Fødder og skoindlæg. Igennem 19 år har jeg arbejdet med fødder og ved derfor hvordan gener kan videreforplante sig til andre steder i kroppen. Oftest består behandlingen af at jeg arbejder med dine knogler og muskler. Viser dig øvelser og mange har også glæde af skoindlæg, som kan rette op på en dårlig fodstilling.
  4. Idrætsfysioterapi. Med en uddannelse i idrætsfysioterapi kan jeg hjælpe dig med at komme retur til din sport. Eller også at forebygge skader. Jeg er selv passioneret golfspiller. (tennisalbue, golfalbue, løberknæ, achillessene smerter, meniskskade, korsbånd, ankelforstuvning, ....)
  5. Akupunktur er en effektiv og blid behandlingsform. Har du smerter i dine muskler, led, hovedpine eller stress, så kan akupunktur være en god behandling for dig. Jeg har også god erfaring med behandling af kroniske gigtsmerter. Som RAB-godkendt (registreret alternativ behandler) tilbyder jeg akupunktur, der giver dig mulighed for tilskud fra Sygesikring Danmark. De fleste forsikringsselskaber godkender også akupunktur hos mig.
  6. Piskesmæld og hjernerystelse - helhedsorienteret tilgang.

​Sprog:
dansk, tysk, "skandinavisk" og engelsk.

Kontakt os

Kontakt os endelig ved spørgsmål til vores behandlinger.

​Tlf.: 44 48 26 59

E-mail: kontakt@fys3500.dk

Dygtige fysioterapeuter

Effektive behandlinger

Vi har mange års erfaring

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Hos Værløse Fysioterapi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Kontakt os

Værløse Fysioterapi v/Barbara Juen

44 48 26 59

kontakt@fys3500.dk​

Bymidten 11, 1

3500 Værløse

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26557771