Barbara Juen

Fysioterapeut (2002, København)

Master of Science in Physiotherapy (Queen Margaret University, Edinburgh, 2014)

Osteopat studerende

Livsstilscoach

Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik (2004)

​​​kontakt@fys3500.dk

19 års ekspertise betyder at jeg har bred viden indenfor alle "normale" typer skader.

Mine særlige interesse områder ligger indenfor følgende områder: 

  1. Ryg og nakkesmerter (ondt i ryggen, hekseskud, discusprolaps, piskesmæld, whiplash, hold i nakke, nakkesmerter, ondt i armene, hjernerystelse)
  2. Fødder og skoindlæg. Igennem 15 år har jeg arbejdet med fødder og ved hvad de kan give af problemer både i fødder og andre steder. Det gælder for både idrætsfolk, men også for alle andre. Hvis fysioterapi alene ikke er nok, så kan jeg sørge for at du får optimale skoindlæg, som er baseret på en grundig undersøgelse og en computeranalyse af din gang.
  3. Idrætsskader : Jeg har personlig erfaring med løb, golf, tennis, styrketræning, dykning, jagt og træning af hunde. Og derfor ved jeg også hvilke typiske udfordringer du støder ind i, når du dyrker din yndlingssport.  
  4. Akupunktur er en effektiv og blid behandlingsform.
  5. Personlig udvikling & Coaching: Denne ydelse er det ultimative forløb for dig, som ønsker at arbejde helhedsorienteret. Det kommer dig til gavn at jeg kan kombinere min viden fra coaching og fysioterapien. Føler du at dine smerter kunne skyldes at du har mange bekymringer, stress og tankemylder, så kan det her forløb være det rigtige for dig. Negativ energi giver nemlig smerter. Du kan læse mere herom på www.barbarajuen.dk  Varighed: 60 min Pris: 895,- Derudover kan coaching også hjælpe dig, hvis du har svært at komme igang med nye vaner.

​Sprog:
dansk, tysk, "skandinavisk" og engelsk.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke