Barbara Juen

Fysioterapeut (2002, København)

Idrætsfysioterapeut

Master of Science in Physiotherapy (Queen Margaret University, Edinburgh, 2014)

Osteopat studerende

Smerte- og sundheds coach

Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik (2004)

​​​kontakt@fys3500.dk

20 års ekspertise betyder at jeg har bred viden indenfor alle "normale" typer skader.

Mine særlige interesse områder ligger indenfor følgende områder: 

 1. Hovedpine, piskesmæld (whiplash) og hjernerystelse. Det er et område, som har fanget min interesse og jeg har beskæftiget mig intensiv med behandling af piskesmæld og hjernerystelse i mange år. Er man ramt af hjernerystelse og/eller piskesmæld kan man opleve mange forskellige symptomer: smerter, træthed, svimmelhed, dårlig balance, bekymringer, stress, angst, depression, træthed, ... . Symptomerne ændrer sig over tid og kræver en tilpasset og målrettet behandling. Jeg har mangeårig erfaring med at hjælpe i forhold til de udfordringer mennesker med piskesmæld og/eller hjernerystelse konfronteres med i deres hverdag, og tager udgangspunkt i disse når vi sammen lægger en træningsplan.​

  ​Du kan få almindelig fysioterapi med henvisning.

  ​​Eller også kan du vælge den store pakke, hvor du bliver behandlet med en helhedsorienteret tilgang. Her får du ekstra tid, og min store viden fra fysioterapi, osteopati, kranio sacral terapi, coaching, akupunktur og Mindfulness (dette gives ikke i den almindelige fysioterapi behandling). Klik her for mere information.
 2. Osteoporose (knogleskørhed)​​ Jeg tilbyder individuel behandling og holdtræning, hvor vi har fokus på at styrke dine knogler og muskler.

 3. Rygsmerter: Rygsmerter er noget, som kan have mange årsager. Det kan være et hold i ryggen, discusprolaps, slidegigt, ischias, osteoporose, spinalstenose, .... Du får en grundig undersøgelse, forklaring, behandling og viden til hvad du fremadrettet selv kan gøre for at holde rygsmerter væk. 

 1. Fødder og skoindlæg. Igennem 17 år har jeg arbejdet med fødder og ved derfor hvordan gener kan videreforplante sig til andre steder i kroppen. Oftest består behandlingen af at jeg arbejder med dine knogler og muskler. Viser dig øvelser og mange har også glæde af skoindlæg, som kan rette op på en dårlig fodstilling.

  ​- Idrætsfysioterapi. Med en uddannelse i idrætsfysioterapi kan jeg hjælpe dig med at komme retur til din sport. Eller også at forebygge skader. Jeg er selv passioneret golfspiller.

 2. Akupunktur er en effektiv og blid behandlingsform. Har du smerter i dine muskler, led eller hovedpine, så kan akupunktur være en god behandling. Jeg har også god erfaring med behandling af kroniske gigtsmerter. Jeg er RAB godkendt og derfor kan du få Danmark tilskud til din behandling.

​Sprog:
dansk, tysk, "skandinavisk" og engelsk.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke