Barbara Juen

Fysioterapeut (2002, København)

Master of Science in Physiotherapy (Queen Margaret University, Edinburgh, 2014)

Osteopat studerende

Livsstilscoach

Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik (2004)

​​​kontakt@fys3500.dk

19 års ekspertise betyder at jeg har bred viden indenfor alle "normale" typer skader.

Mine særlige interesse områder ligger indenfor følgende områder: 

  1. Hovedpine, piskesmæld (whiplash) og hjernerystelse
  2. Fødder og skoindlæg. Igennem 15 år har jeg arbejdet med fødder og ved derfor hvordan gener kan videreforplante sig til andre steder i kroppen.  Jeg har stor erfaring med produktion af individuel tilpassede skoindlæg, som kan rette op på en dårlig fodstilling.
  3. Idrætsskader : Jeg har personlig erfaring med løb, golf, tennis, styrketræning, dykning, jagt og træning af hunde. Og derfor ved jeg også hvilke typiske udfordringer du støder ind i, når du dyrker din yndlingssport.  
  4. Akupunktur er en effektiv og blid behandlingsform. Jer er RAB godkendt og derfor kan du også få Danmark tilskud til din behandling.
  5. Personlig udvikling & Coaching: Denne ydelse er det ultimative forløb for dig, som ønsker at arbejde helhedsorienteret. Det kommer dig til gavn at jeg kan kombinere min viden fra coaching og fysioterapien. Føler du at dine smerter kunne skyldes at du har mange bekymringer, stress og tankemylder, så kan det her forløb være det rigtige for dig. Negativ energi giver nemlig smerter. Læs mere her.

​Sprog:
dansk, tysk, "skandinavisk" og engelsk.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke