Barbara Juen

Fysioterapeut (2002, København)

Master of Science in Physiotherapy (Queen Margaret University, Edinburgh, 2014)

Osteopat studerende

Smerte- og sundheds coach

Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik (2004)

​​​kontakt@fys3500.dk

20 års ekspertise betyder at jeg har bred viden indenfor alle "normale" typer skader.

Mine særlige interesse områder ligger indenfor følgende områder: 

  1. Hovedpine, piskesmæld (whiplash) og hjernerystelse. For dig, som ønsker mere end almindelig fysioterapi kan jeg tilbyde en helhedsorienteret tilgang. Du kan læse mere her.
  2. Fødder og skoindlæg. Igennem 17 år har jeg arbejdet med fødder og ved derfor hvordan gener kan videreforplante sig til andre steder i kroppen.  Oftest består behandlingen af at jeg arbejder med dine knogler og muskler. Viser dig øvelser og mange har også glæde af skoindlæg, som kan rette op på en dårlig fodstilling.
  3. Smerter & Stress & Coaching: Denne ydelse er det ultimative forløb for dig, som ønsker en helhedsorienteret tilgang, hvor jeg kombinerer min viden fra fysioterapi, coaching, MIndfulness og osteopati (jeg er osteopatstuderende).  Det er særligt egnet til dig, som føler sig stresset, bekymret, har tankemylder, påvirket selvværd og selvtillid. Du kan læse mere her. Behandlingen tilbydes kun UDEN henvisning.
  4. Akupunktur er en effektiv og blid behandlingsform. Jeg er RAB godkendt og derfor kan du få Danmark tilskud til din behandling.

​Sprog:
dansk, tysk, "skandinavisk" og engelsk.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke