Barbara Juen

Fysioterapeut (2002, København)

Master of Science in Physiotherapy (Queen Margaret University, Edinburgh)

Ejer af Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik (2004)

​​​kontakt@fys3500.dk

18 års ekspertise betyder at jeg har bred viden indenfor alle "normale" typer skader. Jeg er sulten efter konstant udvikling og fordybelse, hvilket også er årsagen til at jeg i 3 år læste på Queen Margaret University i Edinburgh.

Mine særlige interesse områder ligger indenfor følgende områder: 

  1. Specialklinik i Stress & Hovedpine (Hvis du er parat til en livsstilsændring, fordi du ved at din stress påvirker dit helbred. Dette er IKKE almindelig fysioterapi. Du kan læse mere om behandlingen, priser mm ved at klikke her.)
  2. Ryg og nakkesmerter (ondt i ryggen, hekseskud, discusprolaps, piskesmæld, whiplash, hold i nakke, nakkesmerter, ondt i armene, hjernerystelse)
  3. Kroniske smerter er ofte meget komplekse og en svær lidelse, fordi de ofte er usynlige for andre. Mange af mine klienter har været hos mange forskellige behandler og oplever stor frustration i "systemet", fordi ingen åbenbart kan hjælpe. Det er vigtigt at få en god forklaring og forståelse for hvorfor du bliver ved med at have smerter, og hvad du kan gøre for at lindre dine smerter og forbedre din livskvalitet. Hos mig kan du forvente hjælp, hvis du kan acceptere at smerten med stor sandsynlighed aldrig forsvinder helt, men at der kan gøres noget, som kan øge din livskvalitet. Behandlingen gives med og uden henvisning. Behandlingen uden henvisning er mere omfattende og der afsættes meget mere tid til dig (fordi Sygesikringen ikke sætter begrænsninger). For behandling uden henvisning kan du læse mere om priser mm på www.barbarajuen.dk.
  4. Fødder og skoindlæg. Igennem 14 år har jeg arbejdet med fødder og ved hvad de kan give af problemer både i fødder og andre steder. Det gælder for både idrætsfolk, men også for alle andre. Hvis fysioterapi alene ikke er nok, så kan jeg sørge for at du får optimale skoindlæg, som er baseret på en grundig undersøgelse og en computeranalyse af din gang.
  5. Idrætsskader har også min interesse, da jeg selv elsker motion og ved at det er noget øv, når man rammes af en skade. Jeg har personlig erfaring med løb, tennis, styrketræning, dykning, jagt og træning af jagthunde. Når jeg selv dyrker motion hører jeg hvilke udfordringer idrætsskader giver og det er dejligt at kunne hjælpe.
  6. Akupunktur. er en utrolig effektiv og blid behandlingsform, som selv efter mange år bliver ved med at overraske og fascinere mig over hvor god effekten af akupunktur er.
  7. Jeg er politisk aktiv i Danske Fysioterapeuter, bl.a. sidder jeg i bestyrelsen for Arbejdsgiversektion, samt Udvalg for praksis.

​Sprog:
dansk, tysk, "skandinavisk" og engelsk.