​Hofte & Lyske

Smerter i hofte eller lyske

Hoften og lysken er et stort og led og kompleks område, som er under meget belastning og har man smerter eller problemer i området, kan det derfor skabe store gener for ens daglige funktion og livskvalitet.
En fysioterapeut kan hjælpe med at finde kilden til problemet, og afhjælpe dine smerter. Smerterne kan bl.a. stamme fra slidgigt (artrose), overbelastet muskulatur, skader eller smerter i fødder, knæ eller ryg.


Når man har ondt i hofte eller lyske, kompenserer kroppen for at undgå at få ondt. Disse kompensationer kan så forplante sig og give smerter i f.eks. ryg eller knæ. Det er derfor vigtigt at få taget hånd om dine smerter, inden det giver problemer andre steder i kroppen grundet forkert belastning.
Grundet de mange forskellige problematikker der kan forekomme i hofte/lyske er det derfor vigtigt at få lagt en korrekt diagnose. Din fysioterapeut vil derfor grundigt undersøge dig, og forsøge at klargøre kilden til problemet. Derefter ligger vi i fællesskab en plan for at gøre noget ved dine smerter, så effektivt som muligt.

Det er ikke normalt at have ondt i hofte eller lyske, og hvis du føler det begrænser sig i det daglige, eller det går ud over din livskvalitet, så kontakt Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik, og vi vil med glæde hjælpe dig til at komme tilbage på benene.