Knæ

Knæet er et af kroppens mest belastede led. Har du smerter eller problemer med dine knæ, kan det kraftigt forringe din mobilitet, nattesøvn og generelle livskvalitet.

Dine knæsmerter kan skyldes forskellige aspekter. Det kan blandt andet være et akut traume (vrid, slag eller lignende, menisk- eller korssbåndskade), tidligere knæskader , idrætsskader, slidegigt og forårsaget af overvægt (som øger risikoen for artrose 2-3 gange sammenlignet med normalvægt). Hvad end dine smerter skyldes er et specifikt individualiseret fysioterapiforløb et rigtig godt bud på et nedsætte dine smerter og øge din funktion.

Apropos slidegigt så et det naturligt at der opstår slitage I knæet med alderen, men dette kan afhjælpes med træning, så det ikke behøver at begrænse dig. Jo før behandlingen starter, jo før kan du få livsglæden tilbage. Det er vi klar over i Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik, og vi tilbyder derfor indtil flere tilbud for smerter eller problemer for dine knæ. Vi har blandt andet GLA:D knæ som er et træningsforløb for at nedsætte knæsmerter ved atrose (slidegigt). Vil du vide mere om knæartrose kan du læse yderligere på Sundhed.dk


Du kan også komme ind hos en af vores kompetente fysioterapeuter, som kan hjælpe dig at med at lægge en strategi for at reducere dine smerter.