Skulder

Har du ondt i din skulder når du skal tage jakke på, øm i skulder, nakke og arm efter en lang dag på job eller under sport?
Smerter i skulderen er et velkendt problem hos mange. Ofte er det kommet over tid og du har måske oplevet små "advarsler" fra skulderen, som du har overhørt eller det er gået i sig selv igen.
Skulderen er et meget komplekst led. Gener fra skulderen kan ofte trække op i nakken eller ud i armen.


Tit hører vi at skulderen blev overbelastet. Hvis noget er overbelastet kan man fejlagtigt tro at der skal være ro og hvile. Men faktisk er det allerbedst at træne målrettet for at styrke musklerne.


Smerter opstår ofte fordi noget ikke fungerer som det skal, og derfor foretrækker jeg at bruge vendingen at skulderen er fejlbelastet.
Ordet fejlbelastet leder tankerne i retning af, at noget bliver belastet forkert. En "gammel" skade, der måske aldrig blev trænet rigtig op, har givet nedsat styrke og stabilitet omkring leddet og sekundært gjort at andre muskler, skal kompensere. Og herved opstår en muskulær ubalance og en potentiel fejlbelastning af leddet. Det kan måske gå godt i lang tid, men en dag klipper du hæk, kaster bold med hunden eller andet og så får du pludselig ondt.

Vi har igennem tiden hjulpet mange mennesker af med deres skulderproblem. På baggrund af din sygehistorie og dine symptomer laver vi en grundig undersøgelse. At finde de bagvedliggende årsager til symptomerne du oplever nu og her. Herefter laver I sammen en behandlingsplan for dig. Vi tilbyder manuel behandling - herunder massage, ledmobilisering og udspænding, akupunktur (kun Anja og Barbara), ergonomisk rådgivning og trænings vejleding.

Fysioterapeut Daniel kan lave en ultralydscanning af din skulder, hvor man kan se hvad der gemmer sig i skulderen.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke