Skulder

Har du ondt i din skulder når du skal tage jakke på, øm i skulder, nakke og arm efter en lang dag på job eller under sport? Så er Anja Rosendahl vores meget kompetente fysioterapeut.
Smerter i skulderen er et velkendt problem hos mange. Ofte er det kommet over tid og du har måske oplevet små "advarsler" fra skulderen, som du har overhørt eller det er gået i sig selv igen.
Skulderen er et meget komplekst led. Gener fra skulderen kan ofte trække op i nakken eller ud i armen.


Anja oplever tit at folk kommer og fortæller, de har overbelastet deres skulder. Hvis noget er overbelastet kan man fejlagtigt tror det skal have ro og hvile.


Smerter opstår ofte fordi noget ikke fungerer som det skal, og derfor foretrækker jeg at bruge vendingen at skulderen er fejlbelastet.
Ordet fejlbelastet leder tankerne i retning af, at noget bliver belastet forkert. En "gammel" skade, der måske aldrig blev trænet rigtig op, har givet nedsat styrke og stabilitet omkring leddet og sekundært gjort at andre muskler, skal kompensere. Og herved opstår en muskulær ubalance og en potentiel fejlbelastning af leddet. Det kan måske gå godt i lang tid, men en dag klipper du hæk, kaster bold med hunden eller andet og så får du pludselig ondt.

Anja har igennem tiden hjulpet mange mennesker af med deres skulderproblem. På baggrund af din sygehistorie og dine symptomer laver hun en grundig undersøgelse. Det som Anja synes er rigtig interessant er detektivarbejdet. At finde de bagvedliggende årsager til symptomerne du oplever nu og her. Herefter laver I sammen en behandlingsplan for dig. Anja tilbyder manuel behandling - herunder massage, ledmobilisering og udspænding, akupunktur, ergonomisk rådgivning og trænings vejleding.

Anja har over 10 års erfaring med skulderbehandling, efteruddanner sig løbende og medvirker i forskning inden for området, hvor hun for nyligt har afsluttet et forskningsprojekt med Speciallæge, PhD Pierre Schydlowsky omkring træning af 130 skulderpatienter.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke