Rygsmerter, Ischias, Discusprolaps

Mange mennesker lider af smerter, stivhed og træthed i ryggen.

Det er ikke rart, men heldigvis kan der gøres en del for at få det bedre. Værløse Fysioterapi & Idrætsklinik tilbyder dig en grundig undersøgelse, hvor vi forklarer dig hvordan ryggen er opbygget og du får viden om mulige årsager af netop dine rygsmerter.

Der kan være mange forskellige årsager, som giver dig rygsmerter, såsom at du har fået et hekseskud, en discusprolaps, et facetledssyndrom, Bechterew, Scheuermann, ...

Behandlingen kan bestå af blandt andet massage (i den akutte fase), instruktion i hjemmeøvelser, professionel genoptræning i klinikken, mulighed for holdtræning, holdningskorrektion (hvis du har en dårlig kropsholdning), akupunktur og ergonomisk vejledning.

Træning er en meget vigtig del af behandlingen. Mange tror desværre at de ikke må bevæge sig, når man har smerter. Og dette er en stor fejl. Netop bevægelse er med til at lindre og til at hele, men det skal selvfølgelig ske på den rigtige måde. Som fysioterapeuter er vi uddannet i at vejlede og genoptræne mennesker med smerter og skader.

Få kontrol over dit liv og træn dine smerter væk!

Anne, Barbara og Daniel har særlig interesse på dette område. 

Vi tager hånd om dig og din ryg​

​Vi kan tilbyde effektiv styrketræning med topmoderne træningsudstyr.