Styrketræning

Vidste du at forskning har dokumenteret at målrettet styrketræning er meget vigtig i forbyggelsen af sygdom? Vi hjælper dig gerne med genvinde et godt liv!

Værløse Fysioterapi tilbyder intelligent styrke- og genoptræning med specielt udviklede træningsapparater, som yder hydrodynamisk modstand. Denne type modstand føles næsten som at træne i vand, fordi modstand kun opstår, når du bevæger dig - og viceversa forsvinder den straks, når bevægelsen stopper.

Vigtigt ved genoptræning

Denne træning er yderst effektiv, men samtidig også skånsomt. Dette er særligt vigtigt ved genoptræning, da for meget smerte forhindrer dig i at træne. I praksis betyder det at hvis du oplever smerte og stopper midt i bevægelsen, forsvinder maskinens belastning øjeblikkeligt. I modsætning tvinger almindelige styrketræningsmaskiner dig til at gennemføre bevægelsen, hvilket i værste fald kan øge skadens omfang eller give dig nye skader.


Er man skadet er det vigtigt at man kan træne og ikke kommer yderligere til skade ved at træne forkert. På den måde får du en perfekt tilpasset modstand, som tager hensyn til dit niveau, din smerte og din undervejs opstående muskeltræthed.

Hos os er du sikret en professionel rådgivning og et målrettet træningsforløb.

Træningsapparaterne kan analysere din muskelstyrke, lave en træningsstyring, guider dig igennem træningen, understøtter din træning og giver dig en løbende tilbagemelding.

​Der er også mulighed for at fortsætte med at træne efter at du er blevet færdigbehandlet. Dette kræver ingen lægehenvisning.

Prisen for at træne er 60,-/gang. (Danmark yder kun tilskud hertil, såfremt du har fysiske begrænsninger af dine gener.)