Psykosomatisk fysioterapi & Sundhedscoaching

Psykosomatisk fysioterapi er et specialområde indenfor fysioterapi. Her beskæftiger jeg mig med kropslige symptomer, som er forårsaget af en psykisk sårbarhed. Dvs. mennesker, som oplever psykisk belastning for eksempel pga. alvorlig sygdom, traume eller stress. Psykisk sårbarhed kan føre til kropslige symptomer, som for eksempel  hovedpine, migræne, hjertebanken, diffuse smerter, søvnproblemer, anspændthed, angst, uro, ....

Ved psykosomatisk fysioterapi arbejdes med at opnå en kropslig forankring, din vejrtrækning og mentalt nærvær. Du vil forstå hvordan dine tanker og følelser påvirker din krop. Og du vil lære at forstå kroppens budskaber, når du får symptomer.

Med mine 18 års erfaring som fysioterapeut og videreuddannelse i kognitiv terapi, mindfulness og coaching kan jeg tilbyde dig et helhedsorienteret tilbud, hvor jeg kombinerer min viden og forener krop, tanker og følelser. Jeg er bestyrelsesmedlem af Dansk Selskab for Psykiatri og Mental Sundhed.

Længerevarende forløb foregår via pakkeløsninger beskrevet på www.mitmaal.dk, fordi der er brug for god tid til hver session (dvs. uden henvisning). Med en henvisning er det meget begrænset hvad vi kan nå, da Sygesikringens betingelser forhindrer et optimalt forløb.

Sundhedscoaching

​Sundhed er et stort begreb og kan have forskellige betydninger. For nogen er sundhed at være i god form, at have en bestemt vægt, at være glad, ...  Det indebærer at du ønsker at lave om på noget i dit liv, som du har svært ved. Ved hjælp af coaching får du støtte og vejledning til at tage de nødvendige skridt for at kunne komme i mål med dit ønske om at opnå mere sundhed. 

Vil du vide mere herom vil jeg opfordre dig til at besøge min coaching hjemmeside www.mitmaal.dk.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 30 54 47 80 eller at sende en mail til kontakt@mitmaal.dk